פורסם 2009 במאי 1716 שנים יש לי 2.1 של CREATIVE . עכשיו, הרמקול השמאלי עובד אבל הימני בקושי, ממש בקושי,בקיצור הוא לא עובד. ניסיתי לנתק מהחשמל והלחזיר אבל זה עדיין ככה..המערכת אצלי בערך שנתיים אולי קצת יותר... זהו, צריך לזרוק אותם?
פורסם 2009 במאי 1716 שנים אם לא היו שומעים בכלל ברמקול הימני אז זה היה כנראה עקב ניתוק כלשהו במגעים בין הרמקול למקור שלו . אבל ששומעים חלש בדרך כלל ברמקול כלשהו זה בגלל שיש קצר בין הפלוס למינוס לכן דבר ראשון תבדוק מגעים וחיבורים ויהיה עדיף אם תשים לרמקול כבל חדש . עוד דבר שכדאי לעשות זה לשים טיפה ספריי מגעים על הפונציומטר של הווליום . אם אין לך ספריי מגעים שים טיפה WD40 (עובד טוב מאוד מניסיון )רק אם נזל החוצה תנגב היטב , ותתן לו להתייבש כשעתיים שלוש .
פורסם 2009 במאי 1716 שנים מצטרף לשאלה גם לי יש את הדגם הנ"ל לפעמים לא שומעים טוב ברמקול השמאלי.אבל מה זה:הפונציומטר של הווליום .?
פורסם 2009 במאי 1716 שנים מחבר אם לא היו שומעים בכלל ברמקול הימני אז זה היה כנראה עקב ניתוק כלשהו במגעים בין הרמקול למקור שלו . אבל ששומעים חלש בדרך כלל ברמקול כלשהו זה בגלל שיש קצר בין הפלוס למינוס לכן דבר ראשון תבדוק מגעים וחיבורים ויהיה עדיף אם תשים לרמקול כבל חדש . עוד דבר שכדאי לעשות זה לשים טיפה ספריי מגעים על הפונציומטר של הווליום . אם אין לך ספריי מגעים שים טיפה WD40 (עובד טוב מאוד מניסיון )רק אם נזל החוצה תנגב היטב , ותתן לו להתייבש כשעתיים שלוש .תשמע אני לומד אלקטרוניקה כמגמה , חחחח אבל אין לי מושג איך אני עושה את מה שאמרת =SS איפה לבדוק את המגעים וחיברים? לפתוח את הרמקול? ואפשר להסתדר בלי שום ספריי?תודה רבה [=
פורסם 2009 במאי 1716 שנים משהו בסגנון הזה אם הווליום שלכם הוא דיגיטאלי , אז לצערי אני לא יודע איך מתקנים אותו . תשמע אני לומד אלקטרוניקה כמגמה , חחחח אבל אין לי מושג איך אני עושה את מה שאמרת =SS איפה לבדוק את המגעים וחיברים? לפתוח את הרמקול? ואפשר להסתדר בלי שום ספריי? תודה רבה [= אתה צריך להגיע עד למקום שבו נגמר הכבל של הרמקול , גם בצד של המגבר וגם בצד של הרמקול. ותבדוק שההלחמות בסדר , אם זה לא עזר תחליף כבל , אם כל זה לא עזר אז הבעיה יותר מורכבת ואין לי ידע איך לעלות עליה .
פורסם 2009 במאי 1716 שנים מחבר התקנתי דרייבר ללוח אם לAUDIO וזה נראלי כבר בסדר...עריכה: לא זה לא בסדר! הרמקול הימני בכלל לא עושה צליל, רק רעש כזה כמו מהים....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.