עבור לתוכן

שאלה בקשר לvista sp2...

Featured Replies

פורסם

הי

רציתי לדעת מתי יצא כבר הSP2 של וויסטה בעיברית?

פורסם

שניה, אני פותח את ספר הנבואות שלי.

פורסם
  • מחבר

חחחחחחח

לא אני רציני שמעתי שהגירסא באנגלית יוצאת באמצע מאי (זאת אומרת בימים הקרובים) אז אני צריך לדעת מתי יוצאת הגירסא העיברית בהקדם...

פורסם

שניה, אני פותח את ספר הנבואות שלי.

חחחחחחחחחחחחחחחחחח לחתימה :lol:

פורסם

לא יכול להגיד לך תאריך מדוייק אבל משהו כמו חודש אחרי היציאה של הגרסה האנגלית

פורסם

אמצע - סוף יוני (אין לי כרגע את המקור, קראתי את זה לפני שבועיים בערך).

פורסם

הבא שמספים פה מקבל אזהרה.

אם אין לכם משהו מועיל לכתוב אז עדיף לא להגיב בכלל.

פורסם

כאמור כבר דנו על זה הרבה,

אין צורך להילחץ בשביל זה. למעשה אתה לא תרגיש הבדל כמעט בכלל. רוב השיפורים שיש שמה (למעט שיפורי האבטחה) לא משנים הרבה למשתמשים ממוצעים.

פורסם
  • מחבר

כעקרון אני צריך שיפור המקום שהוויסטה תופסת ושיפור במהירות ההתחברות לרשת WIFI (יש לי לפטופ אז זה דיי דחוף לי כי נמאס לחכות) אבל גם שיפורי אבטחה יעזרו לי מאוד

פורסם

תגידו מתי יוצא SP2 (אנגלית)???

אמרו לי שב19/5 אבל הוא לא מופיע בWIN UPDATE, מישהו יודע מה קורה עם זה?

פורסם

אמרו לי שב19/5 אבל הוא לא מופיע בWIN UPDATE, מישהו יודע מה קורה עם זה?

זה היה בגדר נבואה...

אני דווקא ראיתי אתמול שמדברים על תחילת יוני...אבל גם זה לא יותר מניחוש

בכל אופן אני מריץ את גרסת הRTM של הSP2 ...שום חידוש/תחושת שוני...זה לא הופך את VISTA לWIN7 בשום צורה - אם זאת התקווה שלך ;)

ותאמת שהתקנתי את זה כבר על שני מחשבים שברשותי..ואני חייב להגיד שבגרסת ה32ביט ההתקנה רצה חלק

אבל במחשב הזה עם ה64ביט (לא בהכרח שיש קשר לגרסה ,אבל עדיין זאת עובדה)...שרפתי איזה 3-4 שעות מהחיים שלי עד שזה הסכים להתקין כמו שצריך..היו בעיות עם קבצי מערכת שהיו פגומים

לטענת ההתקנה...וכמובן שהוא מגלה לך את זה שניה לפני השלב האחרון של ההתקנה ..ואז הוא אומר SERVICE PACK DIDNT INSTALL

ואז הוא מחזיר אותך לנקודת המוצא...רק שאת הקבצים ה"דפוקים" הוא מחליף בגרסה אחרת שSP1 לא מכיר..ואז הSP1 עושה בעיות...

אז הרצתי SFC /SCANNOW שסידר את הבעיה...ואחריה הרצתי שוב את ההתקנה...וסוף סוף הכל עבד כמו שצריך.

לכן ההצעה הכי טובה שלי לכל מי שהולך לשדרג SP1 לSP2 ולא מתקין נקי מ0 ישר לSP2 ....תריצו SFC /SCANNOW לפני ההתקנה

אחרת אם אחד מקבצי המערכת הנוכחים שלכם לא לטעמו של השדרוג...צפו בעיות .

פורסם

בטח בגרסה המלאה הם היתקנו את זה...

ואני מחכה לSP2 כי אני לא יכול לבצע SLEEP אז אני מקווה שבSP2 יסדרו את זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים