פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים טיפ קטן: נסי לבצע את כל הפעולות האלה תחת Safe mode (ע"י F8 בזמן העליה של הווינדוז) - אולי ככה יהיה יותר טוב..
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים לעשות BOOT מהCD של W2K (לשנות בBIOS שהBOOT יהיה קודם כל מהCD), ובזמן ההתקנה מחדש להגיד לו לפרמט את מחיצה C.או, לבחור בתפריט הראשוני REPAIR במקום INSTALL, אז תכנסי לRECOVERY CONSOLE ומשם לפרמט את המחיצה (לא זוכר אם זה דרך FORMAT או דרך DISKPART)
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים מחבר טוב עשיתי repair ונראה לי שהמצב יותר טוב אבל עדיין לא מושלם. אני עדיין מקבלת הודעות על errors בקובץ svchost.exeמה זה?
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים נראה לי שזה יעזור {לא קראתי ממש} :http://www.grtg.org/stuff/computers/windows/svchost_exe.php
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים מה גודל הגיסק הקשיח שלך?....אם הוא פחות מ 65GB אז העניין יחסית פשוטקחי את הדיסק של WIN98 שיש לך...תאתחלי את המחשב מה CDROM כשבתוכו WIN98יהיו לך 4 אופציות...תבחרי באיתחול המחשב מה CDROM וגם שתהיה >NHFV ב CDROMכשהמחשב יעלה את תקבלי שורת פקודה של דוסa:>תכתבי FDISKותעקבי אחר הוראות.כדי למחוק האופציה היא 3ואז את בוחרת באפשרות הראשונה 1.אם יש לך פארטישנים נוספים אז הבעיה יותר "מסובכת" ...בהצלחהנ.ב.המחשב סתם התחיל להתחרפן??..הבעיה יכולה להיות גם בעית חומרהאיזה מחשב יש לך?....יש לך כרטיס רשת על הלוח?...עידו
פורסם 2012 בינואר 2813 שנים עברתי על הטרד,אני חושב שבשלב זה, בהתחשב בידע שלך בתחום והניסיון, כדאי לך לפנות למעבדה.
פורסם 2012 בינואר 2813 שנים באמת מיותר.@TheFlyכשאר מגיבים לדיון שהתגובה האחרונה בו היתה מלפני יותר משבוע מקבלים את ההודעה הבאה:שים לב! דיון זה לא היה פעיל במשך 7 ימים או יותר.אלא אם אתה בטוח שאתה מעוניין להגיב בנושא זה, אנא פתח נושא חדש.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.