עבור לתוכן

מחפש עזרה בקניית מחשב והתלבטות בסביבות ה-4000 שקל.

Featured Replies

פורסם

עד היום לא התעניינתי כל כך במחשבים ניידים אך לאחרונה יש לי רצון לקנות אחד שיספק אותי.

תמיד אמרו לי שהמחיר לא שווה את התפוקה אך לאחרונה הבנתי כי יש מחשבים ניידים חזקים, נכון?

אני מבין שיש המון סוגים והמון חברות וחזקים יותר וחזקים פחות לכן אני צריך את עזרתכם.

אני מחפש מחשב בעיקר לגלישה, סרטים, משחקים חלשים כמו maple story למי שמכיר ואולי counter strike.

צריך שיהיה הרבה מקום בדיסק הקשיח משהו כמו 160-200. אני רוצה שירוץ חלק ללא שטויות אבל לא חייב להריץ ויסטה אני גם ככה לא מרוצה ממנו.

אם אתם חושבים שיש איזושהי הצעה של מחשב נייד יד שנייה שיכולה להתאים לי או שכדאי לי לחפש אנא הציעו לי אני אשמח לחסוך כסף כי המחשב לא יהיה הרבה בשימוש.

דבר נוסף שאני צריך הסבר לגביו הוא מהן הדרכים להתחבר לאינטרנט בכל מקום כמו סתם ברכבת או בטיולים? ומה העלות הממוצעת?

מקווה שתשמחו לעזור לי כי פשוט אין לי כל ידע במחשבים ניידים.

תודה.

פורסם
  • מחבר

אין אף אחד שיכול לעזור?

פורסם

"ניידים חזקים" זו לא בדיוק הגדרה שאומרת משהו שכן הכל יחסי. אם השאלה שלך היא האם במחיר כלשהו תקבל נייד חזק במידה דומה לנייח במחיר דומה אז התשובה היא לא. ניידים תמיד יקרים יותר משמעותית למפרט דומה. אני ממליצה לך לרכוש נייד רק אם אכן יש לך צורך בניידות.

בשביל להתחבר לאינטרנט במקומות בהם אין רשת תצטרך לרכוש מודם סלולרי. עלות ממוצעת אני לא יודעת, זה משתנה בין החברות וכמובן שצריך לשלם להם דמי שימוש חודשיים כמו לספק בבית אבל כן כדאי לדעת (לפחות בפעם האחרונה שבדקתי) שהם מגבילים את נפח התעבורה.

על איזה גודל של מחשב אתה חושב? כמה אתה מנייד אותו?

פורסם
  • מחבר

המשקל לא משנה לי, אני מתכוון לנייד אותו הרבה אך אין לי צורך במחשב שיריץ תוכנות גראפיות או דברים כבדים מאוד אלא רק משחקים פשוטים כמו שרשמתי.

הדברים היומיומיים שהשימוש בו יהיה זה ל: סרטים, אופיס, אינטרנט ומשחקים קלים כמו שציינתי קודם.

פורסם

אתה יכול להסתכל על הלנובו N500 עם כרטיס מסך נפרד. המשקים שציינת ירוצו גם על כרטיס מסך מובנה אבל אם תקנה משב כזה לא תהיה לך גמישות במשחקים אחרים שאולי תרצה לשחק. אם אתה לא חושב שתשחק בדברים כבדים יותר בעתיד אז אפשר להסתכל גם על ה-Dell 1545 שנותן אחריות של שלוש שנים במחיר לעומת שנה על ה-N500 אבל כרטיס מסך מובנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים