עבור לתוכן

אירוויזיון 2009

Featured Replies

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=GWo1XXflfPU&feature=related

גם הייצור שניצח ב-2007 לא היה יפה במיוחד, פשוט אפילו לאירופה נמאס מכל שירי השלום והחנפנות של ישראל. השירים הנורמליים של בועז מעודה ושירי מימון הגיעו למקומות יותר מכובדים.

• תגובות 33
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחינועם דומה לכור בבושהאר.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

כבר חודשים שלא ראיתי שורה כל כך טובה בפורום.

you win 10 internets

פורסם

ראיתי את מי שזכה היום בטלוויזיה די מובן למה זכה ....

פורסם

^ אתה רציני? זה שיר זוועתי , הפלוס היחידי בשיר הזה שאני יכול לראות זה שהוא מנגן בעצמו (כביכול ..) בכינור, אבל תכלס זה שיר נורא ואיום ...

פורסם

למה? =\ שיר נחמד מאוד....

קליל כזה ,נחמד לשמוע אותו, והבחור באמת מוכשר אין מה להגיד. הוא כותב בעצמו את כל השירים, מנגן בעצמו על הכינור , אגב אמא שלו מנגנת בפיאנו מקצועית ואבא בכינור ,גם מקצועי , כך שזה היה די חבל אם הוא לא היה מתעסק במוזיקה. וכמובן חצי מהקולות שלו הם פשוט סימפטיה כלפיו, ולא בגלל השיר.

אהבתי במיוחד בשיר את הקטע עם הכינור...

אהבתי גם את איסלנד , גם בחורה חמודה מאוד גם קול יפה וגם שיר לא רע...

אממ אהבתי גם טורקיה, שיר נחמד גם, ויש לה גוף יפה

אזרביז'ן היא ממש כוסית , אבל השיר לא משהו בכלל =\ לא הייתי נותן לה אפילו להתקרב למקום השלישי....

אסטוניה אהבתי גם מאוד. בחורה חמודה ומוכשרת.

לגבי יוון אין לי מושג איך הוא הגיע למקום ה... 6 נכון ? או משהו כזה... הוא היה נורא , השיר מעפן,ההופעה מעפנה, הכל מעפן....

ישראל....טוב זה היה די ברור שאנחנו לא הולכים לזכות...בועז מעודה באמת הציג אותנו בהרבה יותר טוב מהבחורות האלה... למרות שיש להן קול יפה ,אין מה להגיד. פשוט הסגנון של בועז מעודה מתאים יותר לאירויזיון, מאשר של האלה....

פורסם

הבחור פוטוגני (בניגוד לכוסיות שלנו), חיוך יפה, קול חמוד, המילים של השיר יפות, המוזיקה טובה, לדעתי הגיע לו

פורסם

:xyxthumbs:

גם אני חושב ככה.

וממש קיוויתי שהוא ינצח .

אגב הוא שבר את שיא האירוויזיון , הוא הראשון שקיבל כל כך הרבה נקודות...387

פורסם

הבחור פוטוגני (בניגוד לכוסיות שלנו), חיוך יפה, קול חמוד, המילים של השיר יפות, המוזיקה טובה, לדעתי הגיע לו

עוואד כוסית בטירוף, בניני הייתי נוגע כמו שהייתי נוגע באחמדינג'אד.

כמו שאמרו פה הוא זכה כי הוא בין המוזיקאים האמיתיים היחידים שהיו והשיר טוב וקליט.

פורסם

אחינועם דומה לכור בבושהאר.

אחרי ההפצצה .

פורסם

אז שיפציצו כבר ונשלח להם אותה בתור כור חדש כפיצוי.

פורסם

^ אתה רציני? זה שיר זוועתי , הפלוס היחידי בשיר הזה שאני יכול לראות זה שהוא מנגן בעצמו (כביכול ..) בכינור, אבל תכלס זה שיר נורא ואיום ...

לא יתכוונתי לזה

הוא ניראה מיתרומם (בלי להעליב אף אחד ) וזה תחרות שפונה לקהל כזה

מה שמצחיק שאפילו בחדשות שדיברו על השיר הזוכה המנחים בכלל לא ראו את התחרות כמו כניראה רוב הצופים בארץ ובעולם

פשוט כי התחרות פנתה לנישה הזאת של הגאיז ובמקום להיות תחרות שירה מכובדת זה הכל שואו ונצנצים

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

כבר חודשים שלא ראיתי שורה כל כך טובה בפורום.

you win 10 internets

Whers my prize??

:silly:

כל השירים כמעט שמגיעים לאירוויזיון זה חיקויים מגעילים לשירים עכשיווים..הרבה פעמים ראיתי אנשים מטומטמים פשוט מנסיפ לשחק אותה QUEEN וכו'...נראה לי זה גם היה בקדם...ממש גרוע ישירות החלפתי ערוץ.

OMG מי שניצח זה זמר או זמרת???

כל כך דומה לבחור/בחורה מקווין ופרי קורעים את איביזה!

פורסם

בושה למדינת ישראל!.

-אני לא מדבר פה על ההפסד, אני מדבר על זה ששלחו לשם ערביה ותומכת בערבים. יהודים צריכים ליצג את ישראל לא ערבים ושמאלנים. והשנייה היא ביקרה בכפרים של ערבים וחיזקה אותם, ואמרה להם ואמרה כמה שצה''ל טועה (אני מצטער שהדעה שלי כל כך קיצונית).

-ומה הקטע של השיר בערבית???? זה צריך ליהיות שיר בעיברית אני לא מבין מה קרה למדינה שלנו!. :pissed: :pissed:

פורסם

בושה למדינת ישראל!.

-אני לא מדבר פה על ההפסד, אני מדבר על זה ששלחו לשם ערביה ותומכת בערבים. יהודים צריכים ליצג את ישראל לא ערבים ושמאלנים. והשנייה היא ביקרה בכפרים של ערבים וחיזקה אותם, ואמרה להם ואמרה כמה שצה''ל טועה (אני מצטער שהדעה שלי כל כך קיצונית).

-ומה הקטע של השיר בערבית???? זה צריך ליהיות שיר בעיברית אני לא מבין מה קרה למדינה שלנו!. :pissed: :pissed:

אתה לא דיפולמט גדול, הא?

גם אני כימיני קיצוני {ואשקלוני} תומך בדעות שלך, אבל קצת דיפלומטיה לא תזיק,

אגב, בגלל אנשים כמוך, ההסברה שלנו במצב כל-כך גרוע,

הסוד הוא להרוג מלא ערבים - בלי לספר על זה לאף אחד.

פורסם

^לפחות הוא לא צבוע כמוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים