עבור לתוכן

אירוויזיון 2009

Featured Replies

פורסם

זה השיר שמיצג את ישראל ב 2009

זה לא שציפיתי למשהו מהאירוויזיון אבל תגידו לי אתם זה רק אני או שהשיר הזה בכלל לא משהו.

כי לי נראה שכל השיר בנוי על המסר שהם מנסים להעביר ורק בגללו הם הגיע למקום לחצי הגמר

והדרך היחידה שלהם להתעלות על עצמם הייתה לשיר לאירופאים על כיבוש ועזה... (ויובל למדינה היה עוזר)

כי אם כל הכבוד לכל החברה שרואים פה דוגמאה ומופת לדו קיום:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3716448,00.html

כל מה שאני רואה זה משהו בסגנן הסרטים אמריקאים שבהם תמיד משחילים שחקן שחור.

• תגובות 33
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תראה אתה צריך לזכור 2 דברים

1-זה נחשב לתחרות שהקהל של "מעצבי שער" בעיקר אוהבים ולפי מה שהבנתי הם יסתכלו אחת על השניה הרבה שהן שרו את השיר

ורמזו לקהל שהן לסביות למרות שכניראה הן לא באמת אבל זה לא משנה ועשה את העבודה בחצי הגמר

2-יש הרבה פוליטיקה בתחרות הזאת והשיר הזה הוא אולטרה פוליטי ומתחנף גם לקהל האירופי וגם למוסלמי

3-זה שיר קליל ויש בו גם מספיק אנגלית מה שמתאים לקהל שלא מבין עברית וערבית

ככה שמבחינת שיר שמתאים לסוג כזה של תחרות זה כניראה מתאים מאוד

אותי זה גם ככה לא מעניין ואני חושב שגם רוב הקהלים שזה מעניין אותם יעדיפו גמר של כוכב נולד מקומי

או אמריקן הידול על האירוויזיון

לא שזה באמת צריך לשנות הרבה לחובבי המוזיקה כי בשנים האחרונות לא ראינו חומר איכותי יוצא מהאירוויזיון או מהכוכב נולד לסוגיהם

אלה סתם מיסחור ובולשיט וזבל גמור

פורסם

קרירין, אני מוצא בכל אירוויזיון כמה שירים שנכנסים לרשימת השירים שאני אוהב. בשבילי לא משנה מי מנצח, העיקר ההשתתפות והצגת שיר טוב. הבעיה האמיתית היא שאירוויזיון הוא יותר סימפטום מבעיה, ואין מה לעשות שההדרדרת המוסרית של העולם המערבי באה לידי ביטוי באופן מובהק במיקום השירים באירוויזיון. תנו לקהל סקס - קיבלתם כרטיס כניסה לגמר ומקום גבוהה מובטח. אני מנסה להבין ולא מצליח איך אנשים לא מתביישים להצביע לטורקיה, יוון ואוקראינה. הם רואים שיורקים להם בפרצוף ומציגים להם מופע זנות במקום שיר איכותי (לאו דווקא עצוב) ומופע טוב. מה לכל הרוחות היה רע בשיר של אירלנד?

אני מאוד הופתעתי שישראל עברה לגמר, כי השיר השנה מאוד דומה לשירים של אדי באטלר ודויד דאור שנכשלו כישלון צורב. שמעתי שלפי החוקים החדשים 9 שירים בוחר הקהל בבית ושיר אחד בוחרים שופטים. יש לי הרגשה מאוד חזקה שאת השיר שלנו השופטים העבירו לגמר.

לגבי כוכב נולד, אני חושב שכן יש לתוכנית הזאת מקום. מתי עוד יש לאנשים פשוטים הזדמנות לשמוע כ"כ הרבה שירים עבריים ישנים ע"י זמרים צעירים? אני נהנה מכל עונה של כוכב נולד, בלי קשר למי ינצח. אני חושב שמי שיכול להתנתק מאווירת התחרות יוכל להנות הרבה יותר מכל מופע כמו האירוויזיון וכוכב נולד.

פורסם

ארוויזיון זה הצד הפוליטי של המוסיקה ה" מעוצבת " ( הן מבחינת שואו והן מבחינה מוזיקלית ) המכוונת לאוזן המוסיקלית בכי פשוטה .

אחינועם ניני כזו מכוערת ( עד שאני ממש שמח שהיא נשואה ) ומירה עוואד כוסית עם בשר יאמי , האמת שבטח הארופאים חושבים שהלבנה היא הישראלית והשחורה היא הערביה - חחחח .

המסר הפוליטי - יעבור

מוסיקה - אהההה קליט עד בקושי .

המסר העיצובי - על הפנים , לבוש שחור , מכוערת ובשרית .

פורסם

קרירין, אני מוצא בכל אירוויזיון כמה שירים שנכנסים לרשימת השירים שאני אוהב. בשבילי לא משנה מי מנצח, העיקר ההשתתפות והצגת שיר טוב. הבעיה האמיתית היא שאירוויזיון הוא יותר סימפטום מבעיה, ואין מה לעשות שההדרדרת המוסרית של העולם המערבי באה לידי ביטוי באופן מובהק במיקום השירים באירוויזיון. תנו לקהל סקס - קיבלתם כרטיס כניסה לגמר ומקום גבוהה מובטח. אני מנסה להבין ולא מצליח איך אנשים לא מתביישים להצביע לטורקיה, יוון ואוקראינה. הם רואים שיורקים להם בפרצוף ומציגים להם מופע זנות במקום שיר איכותי (לאו דווקא עצוב) ומופע טוב. מה לכל הרוחות היה רע בשיר של אירלנד?

אני מאוד הופתעתי שישראל עברה לגמר, כי השיר השנה מאוד דומה לשירים של אדי באטלר ודויד דאור שנכשלו כישלון צורב. שמעתי שלפי החוקים החדשים 9 שירים בוחר הקהל בבית ושיר אחד בוחרים שופטים. יש לי הרגשה מאוד חזקה שאת השיר שלנו השופטים העבירו לגמר.

לגבי כוכב נולד, אני חושב שכן יש לתוכנית הזאת מקום. מתי עוד יש לאנשים פשוטים הזדמנות לשמוע כ"כ הרבה שירים עבריים ישנים ע"י זמרים צעירים? אני נהנה מכל עונה של כוכב נולד, בלי קשר למי ינצח. אני חושב שמי שיכול להתנתק מאווירת התחרות יוכל להנות הרבה יותר מכל מופע כמו האירוויזיון וכוכב נולד.

1-אז אתה חלק מקהל היעד של תוכניות מהסוג הזה

ובטח שיש לזה הצדקה -הצדקה כלכלית כי מאחורי הכל זה עסק למתרות רווח

2-כאחד שלא נוהג לצפות לא בארוויזיון ולא בכוכב נולד אתמול ראיתי משהו שאני יכול להחשיב רק כצביעות גדולה

באמריקן אידול

היו כמה זמרים בחצי הגמר או משהו שרו לא מי יודע מה וקיבלו מחמאות בלי סוף מהשופטים

אם אותם ביצועים בדיוק היו בשלבים מוקדמים יותר בטח היו מקבלים קטילות

שזה מאוד הזכיר לי את זה -

http://www.youtube.com/watch?v=pak5ALMdkbE

תחכה לחלק על פריז אילטון

פורסם

יופי, שני שירים איכותיים שניצחו את שאר שירי הזנות שכ"כ חששתי שיזכו.

לילה טוב.

פורסם

ראיתי את הכל, כבר הבנתי בהצבעות הראשונות שישראל לא הולכת לקחת כלום.

אבל עזבו אותכם, איך שכבר ידעתי שישראל לא תיקח כבר העיניים שלי עברו למי כוסית ומי לא.

הייתי עושה את הזמרת מאיסלנד בכיף. :D ;D

פורסם

אבל עזבו אותכם, איך שכבר ידעתי שישראל לא תיקח כבר העיניים שלי עברו למי כוסית ומי לא.

הייתי עושה את הזמרת מאיסלנד בכיף. :D ;D

אני בטוח שגם היא היית עושה אותך...

ברצינות, היה לנו שיר ממש גרוע, ממש קיוויתי שנפסיד.

שישקיעו פעם הבאה בשיר טוב ולא במופע פופוליסטי שקוף וזול.

פורסם

אם מישהו מתעניין, הנה התוצאות בלי הנקודות של המדינות שלא עלו לגמר:

01. נורווגיה - 226

02. איסלנד - 138

03. אזרבייג'ן - 120

04. טורקיה - 114

05. בריטניה - 102

06. אסטוניה - 80

07. יוון - 67

08. רוסיה - 65 (עלתה ממקום 11)

09. צרפת - 64 (ירדה ממקום 8)

10. ארמניה - 61

11. מולדובה - 60 (עלתה ממקום 14)

12. אוקראינה - 46

13. בוסניה הרצגובינה - 42 (ירדה ממקום 9)

14. דנמרק - 37 (ירדה ממקום 13)

15. שוודיה - 32 (עלתה ממקום 21)

16. גרמניה - 30 (עלתה ממקום 20)

17. רומניה - 29 (עלתה ממקום 19)

18. פורטוגל - 26 (ירדה ממקום 15)

19. ישראל - 24 (ירדה ממקום 16)

20. קרואטיה - 22 (ירדה ממקום 18)

21. פינלנד - 19 (עלתה ממקום 25)

22. מלטה - 17

23. אלבניה - 14 (ירדה ממקום 17)

24. ליטא - 7 (ירדה ממקום 23)

25. ספרד - 8 (ירדה ממקום 24)

פורסם
  • מחבר

יש מצב ללינק לשיר הנורבגי?

פורסם

כמה עולה בערך כרטיס לאירוויזיון לדעתכם??

פורסם

100$-1200$ אאל"ט.

פורסם

חחח טוב שלא אמרת 0 - 200000 ש"ח

פורסם

אחינועם דומה לכור בבושהאר.

לא מגיע לה לנצח בכלל שחצנית מגעילה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים