עבור לתוכן

קניתי את המחשב החדש שלי! P4

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים.

היום סוף סוף הזמנתי את המחשב החדש שלי, מיועד לעבודה ALL-AROUND, גם משחקים גם אינטרנט קצת גרפיקה, הרבה סרטים וO/C.

הנה הפרטים:

Proccessor: Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz FSB

Motherboard: Asus P4P800 Deluxe

Memory: 2x256 mb Corsair PC3500 DDR433 Mhz Dual Channel Low Latency Memory

Graphics Card: Gigabyte Radeon 9800 Pro 128mb

Sound Card: Creative Audigy 2 Retail

Hard Disc 1: Western Digital Raptor 36.7 Gb 10k RPM 8mb Cache

Hard Disc 2: Western Digital 120gb 7200 Rpm 8mb Cache

DVDRW: Plextor PX-708A 8X DVD+/- Recorder Black

CDRW: Plextor 52x32x52 Premium Black CD-RW

Tv Card: Pinnacle PCTV Pro

Keyboard + Mouse: Logitech Cordless MX Duo

Case: Coolermaster ATC-201A-SX1

Heatsink: Vantec Aeroflow

Fans: 4x80mm Vantec Stealth Fans

Power Supply: Thermaltake Silent PurePower 480w (Xaser Edition w/ PFC)

Display: Sony 21" GDM-F520

מה דעתכם? יגיע רחוק באוברקלוקינג? אני מקווה שאני אוכל להגיע/לעבור את ה3 ג'יגה הרץ.....

חוו דעתכם, כבר לא נראה שאפשר לשנות כלום בהצעה אבל אני מרוצה ממנה.

• תגובות 33
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

The Pinnacle PCTV Pro isn't very good, I have it and it never gives perfect image, don't expect high quality you'll get disappointed.

פורסם
  • מחבר

ארמגדון: עד היום היה לי FlyVideo וAverTV... משניהם לא הייתי מאוכזב אבל חפשתי אופציות יותר טובות

והבנתי שהפינקל יותר טוב מהן... מקווה לא להתאכזב.. אבל הדרישות שלי גם ככה מהטלוויזיה לא כאלה גבוהות.

Dark Fag-on: כן אני נשאר איתם בינתיים, אני רוצה לראות עם בשילוב הAUDIGY ישמעו יותר טוב מאשר עם הGTXP כי כרגע אני לא מרוצה... לא יהיה טוב אני אשקול להחליף אותם.

פורסם

עוד פעם אתה עם המחשבים ב20000 שלך.. :P

any way, לאוברקלוקינג הוא מצויין, מעבד מעולה וזכרונות מעולים. מבחינת לוח-אם אולי היה עדיף את ה-IC7-G של אביט. את ה-3 גה"צ אתה תעבור בלי בעיה.

BTW,

מה עשית עם המפלצת הקודמת שלך? (P4 2.53&R9700P)

פורסם

כמה קיבלת ב3DMark?

פורסם

בן אדם...זה חתיכת מחשב !

השקעת כל כך הרבה בדברים מסביב (ואתה רוצה OC) אז למה קנית כזה קירור מעפן למעבד ?!

ולמה לא 1GB לזכרון ?

פורסם
  • מחבר

Creative: עוד לא קבלתי את המחשב, הזמנתי אותו היום.

yot: המחשב הקודם עובר ברובו אל אבא שלי.... הIC-7G הוא 875 וחבל על זה כי אני לקחתי את ה865 של אסוס ואני אריץ לו PAT ויגיע לביצועים דומים.... אולי אפשר היה את ה865 של אביט אבל במקרה הזה הבנתי שהאסוס לוקח.....

פורסם

תתחדש על המחשב מפרט פצצה...

אני חושב שאתה יכול עם המחשב הזה להגיע בקלות ל3 ג'יגה.

פורסם

תחליף קירור ! יש לי את ההיטסינק הזה ואני לא ממש מרוצה ממנו ! הוא יגביל אותך באוברקלוק! יש לי P 1.6 WILLAMETTE מומהר ל 2.0 ואני עובד על 43 מעלות במנוחה ו 52 במאמץ המארז שלי מאורר טוב + סידור חוטים מעולה . חשוב לציין שיש הבדל של מעלה אחת בלבד כשאני עובד על 2 GHZ וכשאני עובד על 1.6 GHZ .

פורסם

יש לי P 1.6 WILLAMETTE

ה-Willie (או חלק אחר במערכת) הוא שמגביל אותך ב-O/C.. לא ההיטסינק.

פורסם

ההיטסינק הוא הגורם העיקרי כי כשאני מעלה את המתח בקצת המעלות קופצות מאוד והמעבד לא יכול לעבוד בטמפ' כאלה הרבה זמן ואז הוא קורס . אני בטוח שאם היתי מקבל את ה AX478 כמו שהזמנתי (אבל לא היה אצל היבואן הרבה מאוד זמן) היתי מגיע לאוברקלוק יותר טוב .

ההיטסינק הזה בפרוש לא לאוברקלוק וחבל על הכסף .

פורסם

nope, המעבד שלך הוא המגביל ללא ספק.

פורסם

המעבד מגביל אותי בגלל שההיטסינק לא מקרר אותו מספיק המעבד שלי לא מסוגל לעבוד יציב מעל ל 55 מעלות (בדוק) אני מעלה את המתח ל 1.85 מ 1.75 מרביץ אוברקלוק של 2.2 GHZ והמחשב קורס רק כשהמעבד מגיע ל 55 +- מעלות . אין כמעט הבדל בן ההיטסינק המקורי של אינטל לבין ההיטסינק הזה של ואנטק (הוא גם רחוק מלהיות שקט).

פורסם

איזה מחשב!

אתה הולך להנות בזמן הקרוב.

פורסם

2.2 זה בערך הגבול של הווילי.. אז הוציאו את ה-NW..

יכול להיות שהסטפינג שלך גם לא מוצלח.

55 מעלות לא אמור לדעתי להפריע לו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים