עבור לתוכן

מתלבט בין 3 מסכים T220/T240/2333SW או מחפש המלצות ב1.5K

Featured Replies

פורסם

היי, יש לי כרגע מסך 19 רחב ואני מעוניין להפוך אותו למסך משני ולקנות מסך חדש שיהיה ראשי, הוא ישמש למשחקים, לסרטים ולשאר העבודות.

אז ככה, חשבתי על 3 מסכים עיקריים, אני פשוט עדיין מתלבט לגבי הגודל, 22 או 24? או אפילו 23?

ל22 שקלתי את הT220 המפורסם,

ל24-23 שקלתי את המסכים הבאים:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6900&perur=2&t=19&c=407

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6525&perur=2&t=19&c=408

מה ההבדלים בין השניים חוץ מגודל של אינץ' אחד בודד?

אני מחפש מסך שתומך בFHD, ואם יש המלצה למסך טוב בתקציב הזה אני אשמח לקבל.

לפי מה שהבנתי הפאנלים של ה23 ושל ה24 שונים, במה הם שונים?

עיקר השימושים שלי הם:

משחקים, כתיבת מאמרים, אינטרנט, גרפיקה חובבנית (לבנתיים, אבל כשזה יהפוך למקצועי אני כבר אקנה מסך בתקציב יותר גדול על פי הצורך) וצפייה בסרטים מרחוק.

פורסם

כל המסכים האלה הם TN...

ה23" הוא ביחס של 16/9 כלומר הוא נמוך יותר, וזה יהיה פחות נוח לעבודות מול טקסטים וגלישה באינטרנט.

ה24" הוא FHD רגיל...

בנוגע לצפייה בסרטים מרחוק למסך TN, לפי היכרות שלי עם הפאנל הזה, אני יכול לומר לך שזה לא נוח, כי זוויות הצפיה משפיעות המון על הצבעים והתאורה של המסך...

לכן אם אתה שוקל לשכב על מיטה לדוגמא ולהסתכל על המסך, בהנחה שהמיטה שלך יותר נמוכה אתה תסבול.

אם התקציב שלך הוא 1.5K עדיף שתמתח אותו קצת ותרכוש את הDELL 2209WA שהוא לא FHD, אבל פאנל הרבה יותר טוב מTN.

פורסם

או שתלך על מסך עם ארגונומיה מתקדמת יותר שתפצה קצת על זויות הצפייה של הפאנל.

פורסם
  • מחבר

אז בעניין הכתיבת מאמרים ואינטרנט ה24 יהיה יותר נוח מה-23?

ולגבי הדל, חיפשתי אותו בי-ם ובמרבה הפלא אני כמעט לא מוצא חנויות שבכלל מוכרות את המסכים של דל, אז בטח לא מוכרות את המסך הספציפי הזה ואני לא רוצה ללכת למרכז לקנות אותו ואז להיסחב איתו באוטובוס שהוא יהיה חשוף שם לכל מקרה...

אני אברר אם החנות שקניתי ממנה את המחשב תיהיה מוכנה לייבא אותו בשבילי.

ולגבי צפיה מרחוק אני מדבר על מרחק של איזה מטר, זה כזה ישפיע? וגם לא נראה לי שאני באמת אשכב במיטה ואראה את הסרטים בגלל שבלי קשר למסך היא יותר נמוכה מהשולחן אפילו.

פורסם

לגבי המסכים של דל, חלק מהחנויות עובדות עם UPS, כלומר אתה צריך ללכת סך הכל למרכזים של UPS והם שולחים את זה למעבדה ומחזירים לשם...

מהחנות עצמה בפעם הראשונה תצטרך לאסוף או לבקש משלוח...

אם חנות צריכה להזמין בשבילך במיוחד מסך אחד, זה בטוח ייצא יותר יקר

KOM מסכים איתך, אבל עדיין, כל פעם שאתה זז זה פוגע, וכל פעם שאתה רוצה ללכת למיטה אתה צריך לשנות את הזויות של המסך, ואם אתה שוכח אז אתה צריך לקום בחזרה למסך ולהזיז אותו (מניסיון מעצבן שלי >:()

פורסם

ממה שרשמת,

ה23 יאכזב אותך ....

אם לא משנה לך הגודל כדאי גם T220P

ואם משנה אז תיקח את הT240.

לגבי מסכים אחרים אין לי מושג לא מכיר כלום חוץ מסמסונג.

תתחדש בלי קשר

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה.

דנדן, אתה צודק שלבקש מהחנות להזמין לי במיוחד זה יעלה את המחיר, ואני מוגבל בתקציב. מחר אני הולך לקניון אז אני אסתכל בכל החנויות מחשבים איזה מסכים יש להם להציע ואולי ניפול על חנות שמציעה את המסך של דל (:

וMorx זאת הדילמה שלי, האם הגודל חשוב לי או לא. בעיקרון אני יכול להשיג את הT240 בתקציב של 1000 ש"ח, אבל אני מתלבט כי אני יושב קרוב למסך אני לא רוצה להתעוור כ"כ מהר, אבל מצד שני אני לפעמים אוהב להתרחק ולראות סרטים וחשוב לי לראות טוב מרחוק =\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים