פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים יש לי כרטיס מסך של הרקולס על בסיס אן-וידיה מדגם:prophet 3d ddr-dv 32mbiאני לא מצליח להתקין את הדריבר(ניסיתי גם אצל האתר של הרקולס)צריך עזרה!בתודהAAABB
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים http://ts.hercules.com/eng/index.php?pg=view_files&gid=1&fid=3&pid=39&cid=1מה הבעיה שהוא מראה לך?
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים מחבר הוא אומר שאי אפשר להפעיל את ההתקן, משהו עם "קוד 10".ציטוט:"אין אפשרות להפעיל התקו זה (קוד 10)"ואח"כ הוא משנה את הזיהוי במנהל התקנים ל-"אן וידייה די די אר" ולא "3d prophet nvidia series" כמו בהתחלהנ.ב. יש Xp pro על המערכת
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים מחבר איזה כרטיס -בדיוק- יש לך?prophet 3d ddr-dvi 32mb על בסיס Nvidiaאני חושב שזה המידע המדוייק ביותר לאנשים שמבינים.בתודהAaaBb
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים אז זה לא כל הפרטים האפשריים.תוריד SANDRA, תעשה SYSTEM SUMMARY ותגיד מה הדגם המדויק של הכרטיס.
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים מחבר אז זה לא כל הפרטים האפשריים.תוריד SANDRA, תעשה SYSTEM SUMMARY ותגיד מה הדגם המדויק של הכרטיס.כנס לאתר הזה:http://ts.hercules.com/eng/index.php?pg=view_files&gid=1&fid=3&pid=39&cid=1
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים איש, אין לי מושג איזה כרטיס זה...תריץ 3DMARK\SANDRA ותגיד לנו איזה צ'יפ יש לך.בכל מקרה, ניסית להתקין את הדריברים של NVIDIA?
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים מחבר דרך הדיסק של Xp, אבל מה זה השגיאה שמופיעה לי:"אין אפשרות להפעיל התקו זה (קוד 10)"שכחתי להוסיף:הצבעים במסך נראים כאילו (כמו) שאתה מסתכל במצלמה שמצלמת מסך מחשב.הסבר אחר למי שלא הבין:הצבעים לא כלכך ברורים במסך. הם נראים כמו פסים יחסית עבים של כהות. ז"א מן פסים על המסך שרואים דרכם מצויין אך טיפה יותר כהה. ההבחנה בהם לא מיידית. כשמסמנים חלון רואים טיפה יותר את כהותם. לפעמים לא מבחינים בהם כלל כאשר התמונה מורכבת כמו התמונה הסטנדרטית של הרקע של חלונות Xpנ.ב.: תיכנס לאתר של הרקולס לפי הלינק שנתתי, מה שרשום שם, זהו סוג הכרטיס, אם אתה רוצה עוד פרטים,תשאל אני אנסה לברר. בדקתי בתוכנה והיא מראה את ההתקן וזה לא מה שאתה צריך ....אתה צריך את ההדגם וזה לא ראיתי ב-.SYS Sum טוב, אני מקווה שתענו לי...בתודה AaaBb
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים אני מנחש שמדובר כאן ב GeForce 256 , אבל הקטע של הזיכרון DDR מפריע לי ...
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים יש GeForce 256 DDRבמקרה יש לי אחד כזה פה של Asus שסוחב כבר 3 שניםAsus V6800 GeForce 256 32MB DDR Deluxe
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים יופי . אם כן , סיכוי מאוד גבוה שמדובר בכרטיס הזה : Hercules Prophet GeForce 256 32MB DDR .
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים מחבר יופי . אם כן , סיכוי מאוד גבוה שמדובר בכרטיס הזה : Hercules Prophet GeForce 256 32MB DDR . על הכרטיס עצמו רשום כך: 3d prophet ddr dvi ביררתי עליו וכל הפרטים שביררתי תמצאו בהודעות ששמתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.