עבור לתוכן

התחממות מעבד באופן מוזר !

Featured Replies

פורסם

אוקי אז באיזה מחשב רגיל פנטיום 4 היתה לי איזה בעיית התחממות של המעבד משהו בסביביות 60 מעלות אז נקיתי את צלעות הקירור ושמתי משחה טרמית חדשה אך משום מה אחרי שהחזרתי הכל המעבד קפץ ל 90 מעלות + וכמובן שאיני יכול להפעיל אותו ככה ואינני מודע למה הוא עושה את זה !!

לכן פניתי אליכם אנשים ! מה דעתכם למה זה קורה ומה עלי לעשות בשביל לפטור את זה ? !!

תודה !

פורסם

כנראה שהחזרת את הגו"ק (הגוף-קירור) כך שזה לא יושב טוב על המעבד. נסה לפרקו ולהרכיבו בשנית - ושים לב שהכל יושב היטב.

פורסם
  • מחבר

העניין המעניין הוא שבכלל לא פרקתי את הג'וק ( מעבד ) בגלל זה מפתיע אותי ! מה אתה אומר לא מוזר ! ?

פורסם

ג'ו התכוון לגוף קירור (גו"ק) ולא למעבד (ג'וק) ;)

פורסם

שני דברים נוספים שאני מקווה שעשית ואם לא אז זה הזמן:

1. הסרה מלאה של משחה טרמית ישנה לפני מריחת חדשה.

2. מריחת משחה טרמית חדשה בשכבה מאוד מאוד דקה. זכור כי מריחת שכבה עבה מונע מעבר חום מהמעבד לגוף הקירור.

פורסם
  • מחבר

שני דברים נוספים שאני מקווה שעשית ואם לא אז זה הזמן:

1. הסרה מלאה של משחה טרמית ישנה לפני מריחת חדשה.

2. מריחת משחה טרמית חדשה בשכבה מאוד מאוד דקה. זכור כי מריחת שכבה עבה מונע מעבר חום מהמעבד לגוף הקירור.

אופה אתה בומבה זה מידע חשוב ! אכן שמתי יותר מידי משחה טרמית !! ועכשיו השאלה העם להוריד קצת ? או להשאיר ככה ! ?

נ.ב - חחחח ג'וק !!! כנראה שאני כבר זקן לסלנגים המרנינים האלו !

פורסם

למיטב ידיעתי אי אפשר להוריד קצת זה להסיר ולמרוח חדשה

ולהשאיר ככה זה לשיקולך -אם הטמפ' לא גבוהות ואתה לא מתכנן OC אין סיבה להחליף

פורסם

פותח התרד תסיר לחלוטין את המשחה הישנה..מרח שיכבה דקה ואחידה על גבי המעבד..ותחזיר את הקירור..

פורסם
  • מחבר

פותח התרד תסיר לחלוטין את המשחה הישנה..מרח שיכבה דקה ואחידה על גבי המעבד..ותחזיר את הקירור..

חיובי מפקד הפורום :) ( affermativ כמו שאומרים ) !

תודה !

פורסם

affirmative*

:xyxthumbs:

פורסם

Aye aye, commander !

;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים