פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים שלום, קניתי לפני יומיים מחשב חדש עם מעבד amd barthon 2500 ולוח אם - abit nf7 (rev 2) הבעיה שלי היא שהטמפ' של שניהם קצת גבוהה מידי ואני לא מבין למה... (אני לא עושה overclocking או משהו כזה) כשאני פותח את המחשב הטמפ' של המעבד היא בערך 42 ושל הלוח אם בערך 30 אבל אחרי 10 דקות המעבד כבר מגיע ל-48 מעלות בערך (גם הגיע ל-50) והלוח אם ל-36 מעלות.... יש לי מארז enermax עם 3 מאווררים רגילים (2 מאחורה ו-1 מקדימה על ההארד דיסקים) ועל המעבד יש את הגוף קירור והמאוורר שהגיעו איתו... יש סיבה שהטמפ' יהיו כאלה גבוהות? יש לי סיבה לדאוג מזה או שאלה טמפ' נורמליות? מה אני יכול לעשות עם זה?... תודה מראש!
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים מעבדי AMd יכולים לעמוד עד 85 מעלות.45 מעלות עם המאורר שסופק עם המעבד הם מעלות בסדר גמור אין לך מה לדאוגגם המעלות של הלוח סבירות.
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים הטמפרטורה בחוץ היא 34 - 32 מעלות , אז 48 מעלות זה רק תוספת של 14 מעלות , ממש לא נורא.
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים מחבר למעבד אני פחות דואג כי הבנתי שהוא יכול לעבוד בטמפ' מאוד גבוהות ואני גם תמיד יכול להוסיף לו איזה מאוורר טובאבל מה שיותר מדאיג אותי זה הטמפ' של הלוח אם, שהגיעה אתמול ל- 38 מעלות, ובדר"כ היא 35-6 מעלותואצל חבר שלי שיש לו בדיוק את אותו לוח הטמפ' היא 25-28 ולא עוברת את ה-30...זה לא יותר מידי? לא כדאי לעשות עם זה משהו?...
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים פרק את המחשב הוצא את הלוח אם טבול אותו במי מלח ובתאבון , תגיד 38 מעלות כשבחוץ יש 34 מעלות מדאיג אותך ? מה קרה המחשב מזיע ? צא מהלחץ , לוח אם יכול לעבוד בכיף גם ב 60 מעלות.
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים ???זה אחלה טמפרטורות ... אפילו הווילימייט העלוב שלי יותר חם ... אני לא מבין מה אתה מתלוננן...
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים מחבר אני מתלונן כי קודם כל אני לא מבין בזה כלום וזה נשמע לי קצת הרבהובעיקר בגלל שלחבר שלי שיש לו מחשב דומה מאוד לשלי והוא עוד עושה overclocking יש טמפ' הרבה יותר נמוכותחוץ מזה שכל פעם שאני בודר הטמפ' עולה עוד קצת, למשל עד עכשיו הכי גבוה שראיתי את המעבד מגיע אליו זה היה 51ועכשיו ברגע זה בדקתי והוא כבר 53....
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים תעדכן את הביוסללוח הזה יש בעיה שהוא מראה טמפ לא נכונהזה עדכון מספר 19למרות שיש כבר עדכון 21 אני לא בטוח עם מעדכנים ל21 זה עדיין פותר ???
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים מחבר חבר שלי עידכן לי את זה כבר והוא אמר שעכשיו זה אמור להיות בסדראני מתכוון להוסיף עוד מאוורר 80 מ"מ רגיל למארז (יש לי עוד מקום אחד) אבל אני לא חושב שזה יעזור הרבהלמעבד אני יכול תמיד להוסיף איזה מאוורר מיוחדאבל מה אני יכול לעשות בלוח אם?...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.