פורסם 2009 במאי 1516 שנים אפשר לחרוג מעט מהתקציב אם יש באמת סיבה מוצדקת וכדאית... אני מחפש טלוויזיה סביב הגודל 32" או 37". מסך עם איכות צבעים וחדות גבוהה וכמובן ששווה את הכסף. שימושים - חיבור למחשב (רק לסרטי HD) ו"YES" רגיל (לא HD). מרחק צפייה - 2.5-3 מטר. מה אתם אומרים על LA37A550? או על 32LG53FR? תודה רבה לכולם!!!
פורסם 2009 במאי 1516 שנים אפשר לחרוג מעט מהתקציב אם יש באמת סיבה מוצדקת וכדאית... אני מחפש טלוויזיה סביב הגודל 30". מינימום 26"... מסך איכותי, חד ושווה את הכסף. תודה רבה לכולם!!! עריכה: ירדתי לסביבות ה-30" ומינימום 26". כאמור ציין לאיזה שימושים בדיוק (טלויזיה, כבלים, מחשב, משחקים) על איזה מרחק צפיה מדובר? לדעתי 26" זה ממש קטן, וגם 32" זה די מינימלי. במחירים של היום אני חושב ש 37" זה כבר מינימום רצוי (אלא אם כן כמובן מדובר במרחק צפיה ממש קטן).
פורסם 2009 במאי 1516 שנים מחבר מרחק צפיה של כ-2 מטר+ השימושים הם כבלים + WD TV. תודה רבה חבר'ה!!! עריכה: כרגע אני חושב על LG 32LG53... זאת נראת לי האופיצה הכי טובה. אבל אני לא בדיוק מומחה בתחום... עריכה: ירדתי מה WD TV.... רק חיבור למחשב וYES רגיל.
פורסם 2009 במאי 1616 שנים ל2 מטר תלך על 26 \ 32.אם כבר 32 אז samsung LA32a450. ראיתי אותה בחנות ורואים בה מעולה. יש לה הרבה כניסות והיא תומכת בHDMI.ראיתי אותה בתצוגה של כמה חנויות ורואים בה מעולה. לפי דעתי תלך לחנות ותראה איך רואים בדגמים השונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.