פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים טוב, כל מי שיש לו צ'פיטק/אנרמקס/אנטק לא משנה איזה גודל בטח יש לו שניים/שלושה מאוורררים קדמים שמכניסים אויר. הגודל שלהם הוא בערך בגובה של בקבוק 1.5 ליטר. כשמהחשב שלי היום התחיל לפלוט חום כמו איזה טבון אפיה החוצה החלטתי לנסות משהו מקורי, אבל הוא הוריד את הטמפ' רק בשתי מעלות:לשים בקבוק מים קפואים של 1.5 ליטר מול המאוררים הקדמים(לא להצמיד) - זה כבר יעשה את העבודה, ולא אין הצטברות של לחות על החלקים החמים בעקבות שקע ברומטרי כי האוויר לא עד כדי כך כשהוא מגיע כבר לחלקים. אבל מה? זה עובד!
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים אוויר שבא במגע עם הבקבוק מתקרר, ואותו האוויר קריר אתה מכניב למארז, על עקרון של צילר.
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים חכם וחביב אך לא אפקטיבי מאד 2 מעלות לא עושה את ההבדל והבקבוק יחזיק 40 דקות מקס.
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים הבנתי את העיקרון, אבל שוב, כל פתרון קירור לא קונבנציונלי ושלא מחזיק להרבה זמן (15 יום +, לפי דעתי לפחות...) פשוט לא שווה.
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים הבנתי את העיקרון, אבל שוב, כל פתרון קירור לא קונבנציונלי ושלא מחזיק להרבה זמן (15 יום +, לפי דעתי לפחות...) פשוט לא שווה.אכן כמו שאמרתי לא אפקטיבי
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים הכי פשוט: קחו בקבוק קולה קרה מהמקרר ושימו מול המארז. המעלות ירדו? אז תשתו קצת, המעלות לא ירדו? אז תשתו קצת. זה בריא (משרד הבריאות צריך להוסיף את רעיון הבקבוק מול המארז לפרסומים לחשיבות השתיה לקיץ, עוד איזה אות לחכם בשמש)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.