פורסם 2009 במאי 1516 שנים שלום.לגבי המחיר, אני גמיש אם זה שווה את זה. כמובן שעדיף כמה שיותר זול ושיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר.את הכרטיס אני קונה בחול.השימוש שלי מתחלק :סרטים - 50%מוזיקה - 40%משחקים - 10%המליצו לי על Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme AudioאוCreative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Proכדאי?תודה.
פורסם 2009 במאי 1616 שנים מחבר תודה.רוב המוזיקה שלי היא FLACורוב הסרטים DTSמה אתם אומרים על :1. E-MU 0404ESI MAYA 44 .23. m-audio audiophile 2496???האם זה הכרטיס הכי מומלץ בטווח המחירים?האם יהיה שיפור דרמטי בקול יחסית למה שאני שומע עכשיו (כרטיס קול ONBOARD Realtek ALC888)אני שומע 60 אחוז מהזמן עם האוזיות שלי - Beats by Dr DREתודה.
פורסם 2009 במאי 1616 שנים תודה.רוב המוזיקה שלי היא FLACורוב הסרטים DTSמה אתם אומרים על :1. E-MU 0404ESI MAYA 44 .23. m-audio audiophile 2496???האם זה הכרטיס הכי מומלץ בטווח המחירים?האם יהיה שיפור דרמטי בקול יחסית למה שאני שומע עכשיו (כרטיס קול ONBOARD Realtek ALC888)אני שומע 60 אחוז מהזמן עם האוזיות שלי - Beats by Dr DREתודה.אם אתה שומע גם בסראונד אז שכח מהכרטיסים האלה (לפחות האימו והאודיופיל), כי הם סטריאו נטו.אני שוב חוזר על ההמלצה שלי על ה XONAR, כי האימו והאודיופיל, למרות היותם כרטיסים מצויינים מבחינת סטריאו נטו עבור שמיעת מוזיקה, לא ממש מומלצים לשימושים אחרים (בעיקר משחקים). חוץ מזה שאסוס תומכת טוב בדרייברים של הכרטיסים ולכן למשל תהיה לך גם תמיכה בויסטה או בווינדוס 7 (מן הסתם).
פורסם 2009 במאי 1616 שנים המחירים בארץ די הגיוניים, אין סיבה לקנות מחו"ל.כמו שהומלץ לך, בדוק את הDX.חצי מחיר בנוגע ל DX בnewegg
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.