עבור לתוכן

אחד המגברים הטובים ביותר הגיע אלי היום - Corda Opera

Featured Replies

פורסם

טוב אז למי שלא יודע אני די התאכזבתי ממגבר הליטל דוט שהיה לי והחלטתי ששדרוג חייב לבוא, ואחד כזה שאני אכניס את היד עמוק מאוד לכיס ולא אתחרט.

אופרה, מגבר שעד לפני חצי שנה שלט ביד רמה על תחום מגברי האוזניות עד 1500$ (החליף אותו הסימפוני) אצלי וקשה לי להסתיר את ההתרגשות.

כמובן שחטפתי אותו מיד שניה ולא שילמתי את הסכום המטורף הזה ;D

ממה שאני שומע עד עכשיו הסאונד מדהים. התחושה הכי ראשונית שמתקבלת היא של "אינטימיות" בצליל. ההרגשה היא שהצליל הרבה יותר צלול וקרוב אליך וכמובן שמפורט הרבה יותר מהליטל דוט, כל זאת ללא אובדן במה ואימג'ינג.

עוד לא יצאה לי לבדוק לעומק את אופציית הקרוס-אובר, אבל אני מאמין שבDAC כמו שלי זה כבר קיים..

כמו כן אני מתרשם שמבחינת ווליום צריך להוזיז את החוגה עד השעה 4 (!) כדי להגיע לרעש מחריש, אבל אפילו קצת לפני זה הטרבל מתחיל להציק ומפריע לחווית השמיעה.

ללא ספק זה המגבר הכי טוב ששמעתי בו את האוזניות שלי, ואין כמו האופרה כשילוב עם בייר וסנהייזר.

dsc00934.jpg

פורסם

וואוו! מרשים!

תתחדש! :xyxthumbs:

פורסם

פשש.. יוסי, שיחקת אותה עם האופרה! 8)

אפשר לקבל קצת פרטים על רמת ההגברה שהוא יכול לתת ופרטים שונים כמו קנית? (בארץ או בחו"ל?)

אני רואה שהמגבר ניחן באופציה לחיבור 2 אוזניות או שימוש בכל סוג של חיבור, שמינית או רבע אינצ', זה אופציה נחמדה למדי!

המגבר מבוסס טרנזיסטורים או שפורפרות?

מה יושב מתחת לאופרה? ה-OMZ DAC?

והכי חשוב יוסי- תתחדש ותהנה ממנו! :xyxthumbs: נראה מצוין ובטוח שגם נשמע ככה.. (עכשיו אנטולי יגנוב לך אותו.. :lol:)

פורסם
  • מחבר

המגבר מבוסס טרנסיסטור ויש לו יכולת להגביר כל אוזניה מ32 עד 600 אום (זה סוג של סטנדרט ברמות הגבוהות).

הוא בעל גיין נמוך וגבוה. יש לו 2 חיבורים לאוזניות, שניהם רבע אינצ', לאחד עכבה של 0 אום לחיבור אוזניות עם עכבה נמוכה (דנון, גראדו וכו') וחיבור שני של 120 אום לאוזניות עם עכבה גבוהה (אני משתמש ב120).

קניתי מחו"ל יד שניה, חדש עלה בזמנו 1100-1250$.

מתחת לאופרה אכן הOMZ.

ואנטולי לא יגנוב לי אותו, הוא לא צריך מגבר כזה לAD900 :) פשוט כי אפשר להניע אותן עם כל דבר.

פורסם

לאנטולי יש AD900?? מה קרה לK1000?

פורסם
  • מחבר

איפה אתה חי.. הוא מכר לפני חצי שנה בערך.

פורסם

תתחדש!

כבר אמרתי לך שמאוד מסקרן אותי לשמוע אותו..

נקווה שיצא לי בקרוב (:

פורסם

עכשיו כל שנותר לך יוסי זה לשנות את תמונת האווטר! :xyxthumbs:

פורסם

תתחדש איש, קפוץ לביקור מתישהו (אפילו בלי המגבר). אני זוכר את המייר שהיה לדור. הוא נשמע מאוד מוצלח. אחד היחידים שגרם לי לאהוב את ה-K701.

אגב, ל-K1000 זה לא יתאים. שמעתי אותן עם הרבה דברים ומגבר אוזניות זה פשוט לא זה. הן דורשות מגברים הרבה יותר "בשרניים". אין מה לעשות, ככה זה אוזניות עם נצילות של 79db, דורשות פי 100 יותר חשמל מאוזנייה ממוצעת :)

וה-AD900 כל כך קלות להנעה, שאת המגבר שכן יש לי (Creek OBH-11 - צעצוע חמוד שקניתי ליום שחור), שמתי בלוחות פשוט כי הוא כמעט לא משנה את הצליל של ה-AD900 אל מול יציאה ממגבר הסטריאו שלי.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חברים על הברכות :)

השעות האחרונות היו פשוט תענוג צרוף. אני לא יודע אם יש יותר פירוט ממה שאני מקבל כרגע מבלי להגיע לבהירות בכלל.

מה שכן, mp3 ממש בלתי שמיע (לאט לאט נדחק הצידה מהאוסף אז זה טוב).

אני אשתדל לקפוץ כשיהיה לי זמן, בזמן הקרוב זה בעייתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים