עבור לתוכן

בעיית סוללות

Featured Replies

פורסם

אתמול באמצע אירוע גיליתי להפתעתי שכל 10 הסוללות ( GP2700 ) שהשארתי בטעינה במשך 24 שעות ( לא רציתי להוציא מהמטען ע"מ שלא יתחילו להתפרק מוקדם לפני האירוע, לכן הוצאתי אותן רק שעתיים לפני האירוע ) מתחילות 'לגמגם' ז"א שהפלאש שלי עשה לי פרצוף אחרי שתי יריות ולקח לו זמן לפקס/להיטען מחדש...

אני קצת בספק אם הגעתי איתן ל1000 מחזורי טעינה אבל אני יודע שקרעתי אותן כהוגן...

מפאת לחץ זמן אני אקנה עכשיו עוד סט חדש שלהן.. להיום בערב

אבל השאלה היא האם יש מטען ( נגיד השניים שדיברו עליהם רבות פה לאחרונה, דגמים אני לא זוכר ) שיכולים להחיות אותן או להגיד לי מה מצבם המדויק?

פורסם

אבל השאלה היא האם יש מטען ( נגיד השניים שדיברו עליהם רבות פה לאחרונה, דגמים אני לא זוכר ) שיכולים להחיות אותן או להגיד לי מה מצבם המדויק?

כן, ה-BC-700 ו-BC-900 של La Crosse מסוגלים גם להגיד לך מה המצב המדוייק של הסוללה וגם להחיות סוללות מתות, לפעמים עד להספק של סוללות כמעט חדשות. גם המטענים החכמים של Maha אמורים לספק את אותם יתרונות. חפש דיונים קודמים בפורום לפרטים נוספים.

פורסם
  • מחבר

יש לך חנות שאפשר לסמוך עליה שעושה משלוחים לארץ? ושאתה יכול להמליץ עליה

פורסם

אני קניתי ממוכר ב-eBay שהפסיק מאז לשלוח לישראל. אני יודע שיש שניים~שלושה משתמשי K200D בפורום שקנו מטענים כאלה, אז אולי להם תהיה המלצה לחנות שכן שולחת. אולי כדאי שתוסיף שאלה בדיון על המצלמה.

פורסם

אני קניתי את ה-BC900 מ-thomas distributing ואני מאוד מרוצה מהם. הגיע בידיוק ביום שאמרו לי, תהליך הקנייה נוח, הגיע ארוז טיפ טופ עם קבלה.

קח בחשבון, יעלה לך הרבה כסף המשלוח לארץ. ואין מיסים על זה(כי זה פחות מחמישים דולר) ככה שביחד, יעלה לך בסביבות ה-70 דולר. לשיקולך.

קישור -

http://thomasdistributing.com/shop/la-crosse-bc900-battery-charger-w-lcd-displaybrdeluxe-travel-bag-accessory-kit-brprice-5497-p-539.html?SP_id=41&osCsid=2ulfg13kl3b6qn879h92uffus4

בהצלחה עם זה..

ד"א אורן,

איך רואים מה המצב הנוכחי של הסוללה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים