פורסם 2009 במאי 1416 שנים טוב אז ככה נינטנדו לא נוהגת לחשוף מוקדם משחקים שבפיתוח ולמעשה אין לי מושג מה הם מתכננים להראות ולהכריז בE3 אבל בינתיים ידוע על כל מיני משחקים מענינים שבפיתוח רובם של צד שלישי אז קצת מידע על המשחקים קודם כל הראשון זה משחק שראיתי רק היום Tact of Magic לפי הסירטון פה הוא ניראה כמו דיאבלו שיזדווג אם משחק אסטרטגיה שיזדווג אם השליטה בWII http://www.youtube.com/watch?v=f35ZUrcLwiE The Conduit משחק FPS לWII שניבנה מהתחלה לWII אם מנוע גרפי חדש שכניראה ישמש לעוד משחקי WII בעתיד Resident Evil: The Darkside Chronicles משחק יריות מסילה שכניראה יספר את העלילה של RE2 המשחק הוא המשך לRE-UC שגם היה יריות מסילה Phantom Brave: We Meet Again משחק אסטרטגיה בתורות שמשלב אלמנטים של RPG או בקיצור SRPG בתורות בכל מקרה זה המשך לסידרה שהייתה בPS2 לא יודע אם זה בלעדי לWII או לא No More Heroes: Desperate Struggle לא ידוע אליו הרבה חוץ מזה שהוא המשך לNMH אני מקווה שיתקנו חלק מהפגמים של NMH 1 כי יש פוטנציאל ענקי לסידרה הזאת Fragile: Farewell Ruins of the Moon משחק אימה יפני -לא ידוע אם יצא למערב Silent Hill: Shattered Memories רימיק למשחק הראשון -יצא גם לPS2 ולPSP Overlord Dark Legend ההמשך לoverlord יצא לפלטפורמות הHD והמשחק הזה הוא גירסה אחרת לחלוטין לWII שמפותח לה בלעדית ואמור לנצל את היתרונות שלה Dirt 2 אין כרגע הרבה מידע על גירסת הWII סך הכל זה המשך למשחק מרוצים מוכר שיצא הפעם להרבה פלטפורמות Monster Hunter 3 המשך לסידרה מאוד פופולרית ביפן כמו השם צדים מפלצות ויש גם מצב אונלין מכובד לא ידוע כרגע אם האונלין יהיה בתשלום למשחק הזה כי ביפן האונלין של הקודמים בתשלום כמו MMORPG Dragon Quest X אין תמונות כרגע אבל זה המשך לסידרת הJRPG המאוד מפורסמת ומצליחה Tales of Graces גם לזה אין כרגע תמונות וגם זה JRPG וכנל למשחק הזה - Sword of Legendia למשחק הבא גם אין תמונות Sakura Wars: So Long, My Love וגם הוא JRPG Tatsunoko vs. Capcom משחק מכות של קאפקום שהוא סוג של המשך לMVC עוד משחקי מכות ידועים Naruto Shippuden CoNR 3 וToshinden בכל מקרה אין לי כוח לחפור יותר יש עוד משחקים כמו צבי הנינגה חדש (מכות) מכסחי השדים (פעולה ) משחק של קאפקום בסיגנון GOD OF WAR ועוד וזה היה רק חימום לפני E3
פורסם 2009 במאי 1416 שנים קרירין - FRAGILE כבר יצא בינואר ביפן - והוא בעיקר RPG:http://en.wikipedia.org/wiki/Fragile:_Sayonara_Tsuki_no_Haikyo
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.