עבור לתוכן

השוואת מפרטים דומים לפני קניה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

נשמח לעזרה בהשוואת שני מפרטים באותו מחיר (רובו של הראשון נלקח מהמלצות למפרטים בפורטל זה):

הראשון:

Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz 2Mb 800Mhz Box

Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU

Gigabyte GA-EP31-DS3L Intel® P31 + ICH7 Chipset LGA 775

G.Skill 2GB F2-6400CL5S-2GBNT DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15

Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS

Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA White Oem

129 ש"ח

Leadtek PX8400 Silent GeForce 8400GS 512MB GDDR2 PCIe

השני (שניתן מחנות אחרת) המחיר הוא אותו מחיר אך הלוח הוא intel dg31pr-pearl creek

המארז מגיע עם ספק 500 watt - שניהם לא מפירמה שהמוכר ידע לומר לי (חוץ מכך שאמר שמוכר הרבה כאלה ונותן על הספק אחריות לשנתיים)

והזיכרון באותה כמות אך המוכר (גם מנהל /בעל החנות) לא הכיר g.skill והציע אותה כמות זיכרון באותה מהירות של kingston או nct

היתרון של השני הוא קרבה רבה יותר לבית ואספקה מהירה יותר של המחשב. האם הם זניחים עקב ההבדלים בין המפרטים ולכן כדאי ללכת על ההצעה הראשונה?

תודה מראש

פורסם

שלום וברוכים הבאים לאתר.

תערכו את ההודעה ככה שתכיל פרטים רלוונטים בכותרת ובתוכן.

מה התקציב למחשב?

מה השימושים?

איזה חלקים דרושים?

איזור מגורים/קניה מועדף.

בגדול לפי מה שאני רואה זה מפרט בסיסי יותר לצרכים שלכם

לוחות אינטל טובים איך אינם מציעים כל דבר אחר/נוסף שיש להעדיפו על חברה אחרת, נהפוך הוא.

לגבי הכרטיס מסך - בסיסי ביותר וניתן לחסוך כסף ברכישת מערכת עם כרטיס מסך מובנה.

פורסם

בכל מקרה, אל תלך על מערכת שלספק שלה אין שם

פורסם
  • מחבר

תודה עד כה. כבר עזרתם לי לא לקנות בחנות שמוכרת ספק ומארז לא מוכרים

מדובר בתקציב של 2100-2300 ש"ח

מטרות המחשב: משחקים קלים כ SPORE שהבנתי שכדאי שיהיה כרטיס מסך עם זיכרון של 512 מגה (מה שאני מניח שאין בכרטיס מסך מובנה בתקציב שלי אך אולי אני טועה) הורדות, עריכת וידיאו קלה, בניות קלות ב FLASH (כרגע רק תחילת עבודה ויצירת אנימציות בסיסיות)

אין צורך כרגע בציוד היקפי, למרות שנשמח למתישהו להמלצה על מסך , מחוץ לתקציב המחשב, בכ 600 ש"ח

יש לנו גם צורב DVD ATA של LG שכרגע עובד יפה ולכן אני רק צריך לוודא חיבור מתאים על הלוח וכך לוודא גם על הצורב . אין שום חשיבות לעיצוב המחשב

ולהרכבה יש חשיבות רק אם היא משפיע על האחריות של המחשב. אישית חוץ מהרכבת לוח אם על המארז שעשיתי מזמן, עם השאר אין לי בעיה

מעדיף לקנות מחנות קרובה לבית: פרדס חנה כרכור / אזה"ת קיסריה

תודה מראש

ושבת שלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים