עבור לתוכן

מתלבט בבחירה של כרטיס מסך...

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז מחר בעזרת השם אני אמור לקנות כרטיס מסך חדש ולהחליף את ה GeForce 4 MMX 440 שיש לי ויש לי התלבטות בין כמה כרטיסים... כי אני רוצה משהו טוב שיחזיק לי שנתיים לפחות ועם זאת לא לעבור את ה 1100 שקל... כי פשוט אין לי יותר...

אז הינה הכרטיסים הייתי שמח לדעת מי יותר טוב האם הם שווים את המחיר מה ההפרשים ביניהם וכל מה שאפשר...

Ti 4200 128MB - 700NIS

Radeon 9500Pro 128MB - 1200NIS

Radeon 9600Pro 128MB - 960NIS

הייתי באמת רוצה לשמוע דעות רציניות ומעניינות לעניין...

אני חדש כאן ובעטות פתחתי את הדין במקום אחר אז רשמתי אותו פה...

פורסם

אני ממליץ לך מאוד ללכת על הרדאון 9500 פרו הוא יתאים לך לכל המשחקים החדשים ויריץ אותם טוב הוא כרטיס די חזק. אני לקחתי אותו אבל בגלל שהוא לא התאים לי ללוח אם לקחתי לסבוף רדאון 9500 נון-פרו והפכתי אותו ל-9700 נון פרו ועכשיו כל המשחקים רצים חלק.

זאת גם אפשרות בשבילך לקחת את הכרטיס שאני לקחתי ולעשות לו פאטצ' קטן אבל אם אתה לא רוצה להתעסק בכל מיני פאטצ'ים למיניהם קח את ה-9500 פרו כרטיס תותח.

פורסם
  • מחבר

תודה אבל אפשר לדעת מה ההבדל בין 4 צינורות עיבוד לבין 8? והאם ההבדל משמעותי?

פורסם

9500PRO בנוי בארכיטקטורה של 1X8שזאת אומרת טקסטורה אחת לצינורית עיבוד בכל מחזור פעימת שעון, וה9600P בנוי בארכיטקטורה של 1X4, שאומרת 4 טקסטורה אחת לכל צינור עיבוד בכל פעימת שעון.

ההבדל הוא אינו משמעותי כל כך אבל אם את יכולה להשיג את ה9500P הוא עדיף.

פורסם

ההבדל בין 4 ל-8 צינורות עיבוד הוא הבדל משמעותי מאוד מאוד למי שמשתמש בפילטרים. ההבדל הוא גדול מאוד ואני אומר לכם את זה מניסיון אישי. הבדל של 30 fps לפחות ברוב המשחקים.

תקנה רדאון 9500 פרו ותהיה מרוצה תאמין לי.

פורסם

9500PRO בנוי בארכיטקטורה של 1X8שזאת אומרת טקסטורה אחת לצינורית עיבוד בכל מחזור פעימת שעון, וה9600P בנוי בארכיטקטורה של 1X4, שאומרת 4 טקסטורה אחת לכל צינור עיבוד בכל פעימת שעון.

ההבדל הוא אינו משמעותי כל כך אבל אם את יכולה להשיג את ה9500P הוא עדיף.

הוא מאוד משמעותי בהפעלת AA ו AF

פורסם

היא לא ציינה שיהיה שימוש בפילטרים... :-\

פורסם

פותח הת'רד הוא בן לא בת...תסתכל על הניסוח :)

אל תתפשר על ה 9600

תקח או 9500 PRO

ואם לא אותו

אז את ה TI 4200

ואז תוכל לחסוך את הכסף =]

פורסם

אם אתה הולך להתשמש בAA וAf במשחקים אז Radeon 9500Pro או Fx5600U Rev2!

אם לא אין לך שום סיבה לקנות כרטיס כזה. אז הRadeon 9100 או הTi4200 יהיו מעולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים