עבור לתוכן

טמ'פ גבוהות לE8400 אחרי ניקוי אבק....

Featured Replies

פורסם

על ה 120 TRUE הוצאתי את המאוורר ניקיתי את המתכת מאבק ,הכנסתי בחזרה את המאוורר, ועכשיו הוא על מתח 1.35 בערך ,במנוחה על 1.31 על 48 מעלות =S

בדקתי ב REALTEMP

וגם המאוורר רועש יותר,יעני עובד יותר מהר ,מה שקורה רק כשהמעבד מתחמם יותר מדי כאילו...

פורסם

לפני שהחזרת, ניקית את המשחה התרמית מגוף הקירור והמעבד ושמת חדשה?

פורסם
  • מחבר

איזה משחה תרמית? :s05:

תשמע אבל כאילו לא הוצאתי את הגוף קירור עצמו, רק הוצאתי את המאוורר שמחובר לגוף קירור בשתי ברזלים קטנים כאלה....ואז עברתי עם נייר על האבק שהיה בצד אחד של הגוף קירור ,ושמתי בחזרה את המאוורר.

פורסם

בעיקרון אמורה להיות משחה תרמית בין המעבד לצלעות הקירור (זה מעביר חום בצורה יותר טובה בינהם)

בכל אופן יכול להיות שהיא התייבשה בכל אופן לא מזיק לבצע מריחה חוזרת פעם בשנה.

מתי קנית את המחשב?

פורסם
  • מחבר

לקראת ינואר, סוף דצמבר ככה....

ולא נגעתי במשחה התרמית, אפילו לא הוצאתי את הצלעות קירור, רק את המאוור עליו....

פורסם

בכל אופן תקרא את המדריך להרכבת גוף הקירור למעבד או שתלך לחנות שקנית ממנה ותבקש כביכול שירכיבו לך את הגוף קירור כמו שצריך

פורסם
  • מחבר

הרכיבו לי בסקיי פיסי, חשבתי שהם יודעים מה הם עושים..

פורסם

ואני קניתי מחשב בFOXPC לפניי שבועיים הם ביצעו לי OC בחנות (כי רציתי לחסוך בזמן) והרכיבו לי מחשב בלתי יציב בעליל עד שנפל לי האסימון ואיפסתי את הביוס

בקיצור אני לא אומר שמי שקנית מהם הם הבעיה אבל תסמוך רק על עצמך!

פורסם

פותח התרד אם רק ניתקת את המאוורר..אז אין סיבה לפרק את הקירור..

מה הייתה הטמפ' לפני ? לא שנית כלום מעבר ? הקירור יושב הדוק/יציב על גבי לוח האם ?

פורסם
  • מחבר

הטמ'פ לפני היו 40 במנוחה, אבל זמן האחרון הם הגיעו לאפילו 44 במנוחה...

אבל יש לציין כי אז המעבד היה על מתח של ,1.37 ובמנוחה 1.3 בערך

עכשיו הורדתי אותו ל1.28 במנוחה, ובמאמץ על 1.34 (הורדתי את ה OC מ4 ל 3.8 )

והמאוורר הדוק נראלי, כאילו אין שם ממש מה לחבר, זה פשוט שני ברזלים שמחוברים לצעלות קירור ,אתה מזיז אותם והם מחזיקים את המאורר

יותר לא נגעתי בכלום, רק ניקיתי את האבק שהיה על הצלעות קירור מהצד בו היה המאוורר

פורסם

לא שלאתי אם המאוורר מהודק לקירור..אלה שאלתי עם הקירור מהודק ללוח האם ;D

ואני יודע שאין מה להרוס כל כך..אבל לפעמיים בגלל שמנקים וכו קורמים לתזוזה של הקירור..מה שפוגע בהעברת החום..

בדקת שהRPM של המאוורר זהה לזה שהיה בעבר ?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה היה ה RPM בעבר....

ונראלי שהוא הדוק בסדר ללוח....

פורסם

אז אין סיבה לטמפ'..או שמשהו התנתק מבחינת הקירור ופגע בהעברת החום..

או שהטמפ' סביבה שבדקת באותו הזמן הייתה קרה יותר..ולכן הטמפ' נמוכות יותר במדידה בעבר ..

פורסם
  • מחבר

בלי קשר למה שהיה לפני, עם קירור 120 TRUE במצב מנוחה עם מתח 1.28 הוא יכול להיות על 40 מעלות!?! נראלי מוזר... ועוד עם המארז שלי...

פורסם

אתה יכול להביא תמונה מREAL TEMP? שים אותה ברקע לאיזה שעה שיהיה רשום שם מינימום ומקסימום של IDEL ושל מקס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים