עבור לתוכן

אני באמצע בדיקת מאמץ של ORTHOS ,מתי להפסיק?

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה,

אני בשלבי OC דיי מתקדמים, אני מבצע בדיקת מאמץ כבר 8 דקות ,הכל נראה בסדר, מתי להפסיק?

פורסם

תן לה לרוץ מספר שעות.

פורסם

תתחיל לעשות שימושים רגילים במחשב לראות איך הביצועים.

תשחק/תקודד/תעשה דברים שיגרמו למעבד להתאמץ .

אם הכל יציב אחרי מספר ימים של עבודה אז הכל בסדר.

פורסם

ולמה שיחכה לזה ? פותח התרד תריץ את התוכנה כמה שיותר זמן..ככה תהיה בטוח 100% ביציבות..

פורסם

אמרתי כמה ימים סתם

אני לדוגמא הרצתי בדיקה לכרטיס מסך יציבות במשך זמן לא מבוטל בשתי תוכנות שונות

הם הראו שהכל בסדר אחרי משחק של חצי שעה בקריסיס הכרטיס נפל ...

זה לא מדד .

פורסם

בטח לא הרצת FURMARK/OCCT3

פורסם

תלוי איזה תוכנות הרצת..אבל בכל מקרה התוכנות יעניקו לא אינדיקציה מהירה על היציבות..לאחר מכן שיעבוד "כרגיל" ויראה מה קורה.. ;D

פורסם
  • מחבר

חבר'ה ממש תודה על העזרה, ביצעתי בדיקות יציבות בORTHOS של OC חדש יחסית ,הכל יציב במשך 10 שעות כמעט ,וזה לאחר רכישת הMUGEN המצויין, לא הכי שקט שיש אבל הוא שווה את זה ,המעבד לא עמד בבאס של 285 ,אז הגעתי עד ל281 שהיה הכי יציב מאתמול, התדר כרגע הוא 3091Mhz מכובד מאוד לא? לא העלתי יותר מידי מתחים ,נתתי 1.95 למעבד וזהו, תיזמונים לא שונו בכלל ,ביטלתי את הPCI-E ,וזו התוצאה.

שיפור בגיימינג?

CRYSIS WARHEAD

לפני OC = 36FPS בממוצע | הגדרות הכי גבוהות 1680*1050 ללא AA\AF

אחרי OC = 40FPS בממוצע | הגדרות הכי גבוהות 1680*1050 ללא AA\AF

GTA IV

לפני OC = 34FPS בממוצע | הגדרות הכי גבוהות בערך 1680*1050 ללא AA\AF

לפני OC = 39FPS בממוצע | הגדרות הכי גבוהות בערך 1680*1050 ללא AA\AF

חוץ מזה שהמחשב באמת מגיב קצת יותר טוב, התקנתי מערכת חדשה ונקייה, אני מאוד מבסוט :) תודה רבה לכולם . :xyxthumbs:

פורסם

טוב מאוד שיפור נאה, כל הכבוד אוברקלוק יפה מאוד.

פורסם

אתה עכשיו עם מתח של 1.95 למעבד :o אם כן תוריד את המתח הנ"ל..שכן אתה חורג בהרבה מגבולות הסביר..

פורסם

מחזק ,למרות שכל מעבד זה מיקרה ספציפי ואם רק כך הוא יציב אז קניראה שיש פה קצת סטייה .

בכל מיקרה אחלה תוצאה ,נסה ללכת פה לתרד של הsuper pi 1mb יש לך סיכוי להיות גבוה (אולי מקום ראשון ) .

פורסם
  • מחבר

מחזק ,למרות שכל מעבד זה מיקרה ספציפי ואם רק כך הוא יציב אז קניראה שיש פה קצת סטייה .

בכל מיקרה אחלה תוצאה ,נסה ללכת פה לתרד של הsuper pi 1mb יש לך סיכוי להיות גבוה (אולי מקום ראשון ) .

לא סטייה בכלל, ברירת המחדל שלי היא 1.80, העלתי לאט לאט, קודם 1.85 ,לא הספיק, 1.90 ,כבר יותר טוב אבל עדיין לא ממש, ולבסוף אחרי הבדיקה של ה9-10 שעות (כשהיתי בעבודה :P) ,העלתי ל1.95 ,המתח הזה היה היציב ביותר, והנה, עבדתי עם המחשב מאז שחזרתי מהעבודה ,משהו כמו 11 בלילה, הכל מצויין ,הוא נשאר דולק, נכנסתי אליו מרחוק ,ביצעתי כל מיני שטויות גם כן כדי לבדוק אם הוא עומד בקצת עומסים שוטפים חוץ מבדיקות מאמץ, הכל מצויין, יותר מזה אני כבר לא יכול ולא ממש צריך ,שיחקתי COD4 ללא VSYNC ,פה היה שיפור ממש גדול , מ107FPS שהיו קודם הגעתי ל120 ולפעמים ל125 ,תלוי באיזה חלק. זה לא ממש משנה ,אני יודע, זה גם ככה לא מורגש ,אבל זה כיף וזה משפיע על הLOW FPS שזה הכי חשוב לי, בקיצור רב תודות ,אני אעדכן לגבי הSUPER PI ,מחר כשאתעורר אבצע איזה לופ על מערכת ללא תוספות ושטויות ואשתף אתכם,

לילה/בוקר טוב! :xyxthumbs: :-*

פורסם

סליחה שאני :o

אבל איזה מעבד יש לך ? לפי המפרט זה AMD 4200X2 לא ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים