עבור לתוכן

הסבר ל-O\C

Featured Replies

פורסם

אני כמעט בטוח שאני אעשה אוברקלוק עם המחשב החדש שלי, אבל בעיה אחת: אין לי מושג איך!

מישהו יכול להסביר לי או להביא לינק המסביר איך עושים אוברקלוק? ועוד שאלה, האם זה בטוח!? מכיוון שכולם אומרים כל הזמן שאם משהו מתפקשש אז אין אחראיות, למה שמשהו יתפקשש!?

תודה מראש!

פורסם

אם אתה שומר על סדר נכון, ולא עושה נזקים כמו- העלאת המתח יותר מדי, הוצאת ההיטסינק בזמן שהמעבד פועל, ושומר על טמפרטורות טובות אז אין סיבה שמשהו יתפקשש..

תתחיל קצת לקרוא את המדריכים המלאים ל-OC באתר, ותיקרא הודעות שאנשים שואלים בפורום. רק ככה אני למדתי..

כמובן אם יש לך שאלות ספציפיות יותר אתה מוזמן לשאול וכך להקל על כולם ב"הרצאות" ארוכות ;)

פורסם
  • מחבר

אני פשוט רוצה לדעת לאיפה להיכנס ומה לשנות ואת מה לשנות בכדי להגיע לביצועים הכי טובים שאני יכול בלי להרוס כלום.

פורסם

כנס לביוס , נעל את מהירות ה AGP/PCI .

העלה את מהירות הבאס ב 10 , שמור והפעל מחדש את המחשב .

כדי לבדוק טמפ' תוכל להשתמש בMBProbe , וכדי לבדוק יציבות תוכל להשתמש ב Prime .

ככה , לאט לאט , אם הכל יציב תעלה עוד ועוד באס ... עד שתגיע לנקודה שהמחשב לא יעשה בוט ,

או הווינדוס לא יעלה . במצב זה תוריד מעט את הבאס והרי לך מחשב OC .

** לא נכנסתי לאפשרויות הגברת מתח , כי כרגע אתה רוצה ללכת על בטוח .

בשלב יותר מתקדם תוכל להוסיף מתח .

פורסם

הדברים שאתה אמור לשנות זה את הבאס (FSB) ואת המכפלה, כאשר הבאס לדוגמא-200 ומכפלה של 11 יתנו לך 2200 מגה הרץ..

יש לך אחלה מפרט ל-OC, אבל אני לא יכול להסביר לך כל כך כי אין לי הרבה ניסיון עם זה, רק ידע בכלליות, ואני מציע שתמתין למחר שידידי SUBX יתן לך איזה הרצאה קטנה על מה לשמור כדי שלא יקרה כלום, ואנשים נוספים יוסיפו את דעתם (לא חסר פה כאלה :) )

אני יודע שלא מומלץ להעלות את המתח מעל 1.85V כי זה מקצר את חיי המעבד. אם אתה מגיע למצב שאתה לא יכול להעלות את הבאס כמו שVOODOO אמר, והמעבד חם מדי כדי להעלות מכפלה אז אתה מוסיף מתח קצת בתוספת של 0.1V ואז מנסה להעלות שוב את הבאס. העלאת מתח נותנת קצת כוח למעבד להמשיך ב-OC, אך חשוב מאוד לא לעבור את ה-50 מעלות כאשר אתה נמצא על מתח גבוה! (מעל 1.75V תקנו אותי אם אני טועה)..

פורסם

כנס למדריך האוברקלוק

שם תמצא א המידע שאתה זקוק לו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים