עבור לתוכן

דיי..נמאסתי מאוזניות IN EAR!! מבקש חלופה ל ON EAR עד 200 ש"ח...

Featured Replies

פורסם

האוזניות האלו הרסו לי את האוזנים כבר..כואב לי בתנוך של האוזן, לא מוכן לשמוע על אוזניות כאלו יותר :P

מישהו יכול להמליץ על אוזניות ON EAR טובות, שיכולות להתקפל? ראיתי כמה זוגות של AKG שממש מתקפלות לקופסה של משקפיים.

התקציב עד 200 ש"ח +-...

תודה רבה :)

פורסם
  • מחבר

אני קורא חוות דעת מאוד טובות עליהן שם בזאפ..שוות את המחיר אתה אומר?

אגב זה אוזניות פתוחות?

פורסם

אלו אוזניות פתוחות. והכן הם שווים את המחיר שלהם.

פורסם
  • מחבר

^^

קראתי חוות דעת שליליות על האוזניות האלו..בטוח שהן יותר טובות?

יש מישהו עם נסיון עימן?

פורסם

ה PX200 פחות טובות.

יש לך את ה AKG K414P.

פורסם

לא קונים אוזניות ככה סתם ,זה כמו לקנות חתול בשק ,סע ל קילומבו ב דיזינגוף סנטר ותתרשם ,ורק אז תקנה ,אני גם בדיוק רוצה לקנות מהסוג הזה

אבל על תקנה מקילומבו ,סתם יקרנים :silly:

ולגבי AKG ,אתה עוד תבין כמה תצתער אחרי שתקנה אותם ,נתחיל מזה שיש לך מסגרת ממתכת חסופה ,תופס שיערות , ואומן יש סוג של ספוגיות על החיבורים של 2 המסגרות ,זה לא מספיק ,הם לוחצות יותר מידי על האוזניים ,בכל מקרה כמו שאמרתי ,תתרשם בקילומבו או בחנות שמאפשרת לך לשמוע ותקנה ,לגבי PX200 ,הדגם הזה די וותיק בשוק ושווה את הכסף לדעתי ,מה שכן ,תלוי בגודל הראש והאוזניים שלך והמיקום על הראש ,עם אין אטימה טובה ,הבאסים לא משהוא ..הם פאנצ'ים כאלו ממה שהבנתי ,בדיוק כמה שצריך ,לא כמו ב AKG ,והם קלות יותר ,ככה שאפשר לשמוע די הרבה זמן בלי כעב אוזניים ,גם כן יותר portable ,ונראות יותר אסטטיות לשימוש לא בבית ,אה טדבר נוסף ,אין כמו לעשות burn-in ישר לאחר הקניה ,ככה תקבל את כל האיכות של האוזניות ,לפי מה שקראתי ב head-fi ,ה PX דורשות burn-in של 100 שעות לפחות ,אבל שוב הכל תלוי בגודל האוזניים והראש ,בכל מקרה אין כיום משהוא בסגנון שלהם ,יש כמה דגמים של audio tecnica אבל ה PX הם יותר בצורה של הראש מאשר דגמים אחרים

פורסם
  • מחבר

בשביל 20 ש"ח פה לשם זה לא משנה לי כל עוד יש אחריות טובה (שנתיים על סנהייזר ראיתי?) ודגמים טובים..

מה זה ה AKG האלו שהצעת לי LOSNIR?

פורסם

ה PX200 נופלות מה K414 ואת זה אתה יכול לקרוא בהמון ביקורות.

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=676014

המסגרת מתכת תולשת לך שערות וזה בגלל שאתה לא שם את האוזניות נכון,

ואם הן לוחצות לך יותר מדי אתה יכול למתוח אותן.

פורסם

עם כל הכבוד לזאפ.

הדבר היחיד שאפשר לעשות עם התגובות זה להדפיס אותם, ולנגב את התחת.

מקצועיות - הן לא.

פורסם

אתה מדבר אלי?

פורסם

אני מדבר באופן כללי לאנשים שקוראים תגובות בזאפ,

אם אתה אחד מהם - הידד.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה לא מקום בדיוק לחפש תגובות או חו"ד על מכשירים שונים..

בגלל זה שאלתי אם מישהו מכיר מנסיון..

אז בכל מקרה מה מומלץ עפ"י נסיון...הכוונה למי ששמע בשלושת האוזניות האלו...אני יצא לי לשמוע ב PX100 וממש אהבתי (או שזה היה 200 אני לא זוכר בדיוק)

PX100

PX200

AKG K414?

שכחתי להוסיף, אני שומע מוזיקה אלקטרונית לרוב..כלומר טראנס והאוס אלקטרו + מעט שחורה..

אני אוהב באס..בבית אני משתמש ב mdrv700 אבל הן לא ממש ניידות והנגן שיש לי (MEIZU M6) לא ממש יחזיק אותן :P

מה אתם אומרים? באס וצלילים מודגשים..זו החיבה שלי

אגב אני עם קרחת כמעט 0 אז ככה שזה לא משנה תפיסה של שיערות בראש.. :P

פורסם

:bash: חח ,אין דבר כזה עפ"י ניסון ,כל אחד מאיתנו שונה ,ככה שכמו שרשמתי מקודם ,עדיף שתנסה אותם לבד בחנות ואז תכלית ,מה שגם טוב שכל האוזניות בחנות בדרך כלל כבר עברו burn-in לא קטן ,אז אתה תזהה את מה שאתה מחפש ,ובלי קשר ללוחצות ושאפשר למתוך ,ה AKG לא יושבות על הראש ,אלה על האוזניים ,אז מן הסתם יהיה פחות נוח והקשת לא מרופדת בכלל ,יש לי בבית אוזניות של 20 שקל לשימוש מול מחשב ..אתם מכירים בטח ,האוזניות הגדולת עם מיקרופון..ואפילו שם הקשת מרופדת כי זה עניין חשוב ,לגבי זה שהזכרת ש M6 לא יסחוב ,חשבת על מגבר נייד ? או משהוא בסגנון FiiO E3 או E5 ? מדובר במגבר קטן בגודל של שאפל 2G , ה E3 על סוללת AAA או AA לא ממש זוכר ,ו E5 נטען מUSB ,אבל אתה כל מקרה מחפש משהוא נייד אני מבין ?, דבר נוסף ,ממליץ לשאול ב hometheater.co.il או ב head-fi ,שם תקבל תשובה לעניין :xyxthumbs:

אה והPX ששמעת ,הם היו עם ספוגיות ? או תחליף אור ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים