פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים לאחרונה נתקלתי בבעיה כאשר אני מפעיל את המחשב, ולפתע באמצע העבודה קופץ חלון המודיע ש-RPC service was terminated unexpectedlyויחד עם זאת מראה לי שעון בן דקה עד לריסטרט של המחשב.יחד איתו קופץ חלון השגיאה הידוע של Windows xp עם ההודעה -Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to be close.We are sorry for the inconvenience.בינתיים דאגתי לשינוי ב Services כך שבמקרה שהשירות הזה יסגר הפעולה תהיה הפעלה מחדש שלו בלבד ולא ריסטרט של כל המחשב.אבל איך אני יכול לפתור את זה?
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים זה חור אבטחה מוכר ב Windows XP.כנס לפה ותוריד את הפאטצ':www.microsoft.com/technet/treeview/?url=/technet/security/bulletin/MS03-026.aspותתקין FireWall.
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים חחחחח בידיוק באתי לרשום את ההודעה הזאת...זה קורה גם לי פתאום....אבל למה זה בא בפתאומיות? זה אף פעם לא קרה...עריכה:בינתיים דאגתי לשינוי ב Services כך שבמקרה שהשירות הזה יסגר הפעולה תהיה הפעלה מחדש שלו בלבד ולא ריסטרט של כל המחשב.אבל איך אני יכול לפתור את זה?איך אפשר לעשות דבר כזה?
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים הוא אמור לעשות את זה אוטומטית...(ברמה הכי גבוהה)אם אתה ברמה נמוכה לך ל customבחלון של הfirewall ותחסום אותו שם
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים הת'רד העוסק בנושא:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=44621
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.