פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים שלום ברצונני לקנות גויסטיק ואני רוצה לדעת מה יותר טוב ומה יותר אמין הכסף פה זה לא הבעיה אני מוכן להשקיע בזה איזה גויסטיק מבין השניים יותר טוב SideWinder Force Feeddback 2.0 או Logitech WingMan® Strike Force 3D בברכה -Cyber-Tek-
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים שלום,אני ממליץ על ה MICROSOFT FORCE FEED BACK הייתי מאוד מרוצה ממנו עד שנשבר בגלל טעות אנוש.לעומת הלוג'יתק, קניתי את הFREEDOM 2.4 ואני מתחרט שקניתי אותו, הוא משעמם וזולל סוללות.הwingman שמעתי שהוא טוב אבל לא התנסתי בו.לסיכום ה microsoft מאוד מהנה.
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים אם הג'ויסטיק מיועד ליסמולטורי טיסה אז לפי דעתישני הג'וסטיקים שציינתי שווים ל ת*ת תחכה עוד מעט ממש עניין של שבוע-שבועיים גגאמור להגיע ל PCHג'וסיטיק שנקרא אפטר ברנר 2 שהוא ג'וסיטיק בעל מצערת גדולה הוא יותר מתאיםלסימולטורי טיסה והרבה יותר טוב משני אלה שציינת
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים מחבר כמובן הגויסטיק זה רק בשביל טיסה לסימולאטוריםאני מעוניין לקבל חחות דעת על הגויסטיק aל לוגיטק.אחיי אם אפשר לדעת של איזה חברה הגויסטיק שאתה מדבר עליו זה יעזור לי,אולי גם איזה תמונה בברכה-Cyber-Tek-
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים שום ג'ויסטיק אחר (פרט לקוגר שעולה 2300 ש'ח) לא מתקרב לג'ויסטיק שאני ציינתי(יש את הג'ויסטיק X45 אך הוא לא ניתן להשגה בארץ)הג'ויסטיק המדובר הוא זה...http://us.thrustmaster.com/products/lookproduct.php3?productid=124&skin=Joysticksתהנה...
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים אני לא חושב שהוא צריך ג'ויסטיק לשני ידיים ג'ויסטיק כזה קונים רק כשאתה כבר יודע בדיוק מה אתה רוצה (סטיק + מצערת ומערכות נשק בנפרד)יש לי את SideWinder Force Feeddback 2.0 ואני די מרוצה ממנו, יש לו יתרון ענק שהוא תמיד תואם להכללעומת זאת הלוג'יטק לא תמיד תואם וצריך להגדיר לו לחצנים בתוכנה מיוחדת.
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים מה זה קשור ג'וסטיק לשני הידיים !?מצערת יש לך בכל ג'וסיטק פשוט לרוב היא מובנת על הסטיקזה גם מוריד מהריאליזם וגם לא נוח....הג'ויסטיק שאני המלצתי לו עליו הרבה יותר טוב (לפי דעתי) מכל מה שיש בחוץ בתווך המחירים שלו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.