פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים יפה מאד אם תוכל לפרט את התהליך של החריטה על החלון ועם איזה ראש עשית את זה זה יהיה ממש נחמד.
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים מחבר אם תוכל לפרט את התהליך של החריטה על החלון ועם איזה ראש עשית את זה השתמשתי בראש לדרמל מ'ס 83322.התהליך עצמו הוא די פשוט. מצאתי תמונה של קיטי באינטרנט, הגדלתי, הדפסתי ושמתי מצד אחד של הפרספקס ופשוט עברתי על הקווים עם הדרמל.המדריך הזה עזר לי קצת.
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים אם איזה ראש חתכת את החלון במארז?ואיך יצא כל כך מדויק וסימטרי? השתמשת בעוד חפצים חוץ מהדרמל לעשיית החלון?
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים מחבר החיתוך נעשה עם ראש מ'ס 426.השתמשתי בקופסת פלסטיק של אוכל בשביל הצורה האליפטית.השתמשתי רק בדרמל.
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים סבבה תודה על העזרה יש לך אולי תמונה של הראש ?ועוד משהו בשביל לעשות את החריטה ברוחב הזה צריך לעבור כמה פעמים עם הדרמל או שהראש הוא מין משחזקת כזאת עבה כבר ?
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים מחבר זה הראשהחריטה היא די עדינה, צריך רק שהפלסטיק ישנה קצת את השקיפות שלו, כלומר שלא יהיה שקוף.לא השתמשתי בקצה של הראש בשביל לחרוט, הדרמל היה בזוית לפסטיק.אני מקווה שהבנת
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים אני גם מקווה ;Dתודה על העזרה פשוט בעוד שבוע הולך להיות לי דרמל שאלה אחרונה איפה אתה ממקם את ה קטודה ביחס לחלון ?
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים מחבר לא השתמשתי בקטודה אלא ב- 4 לדים.עשיתי חריצים בחלון ושמתי את הלדים שיאירו לתוך החלון מהצד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.