עבור לתוכן

קניתי כרטיס מסך HD ואני לא רואה שום שיפור בביצועים. המעבד על 60-90 אחוז מאמץ

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7600GS, אני צופה בסרטי HD 720P בלבד. אני לא משתמש במשחקים.

בזמן שאני צופה בסרט HD באיכות 720P אני חייב שכל התוכנות יהיו סגורות אחרת הוא מקרטע, המעבד נע בין 60 ל90 אחוז מאמץ

ולעיתים מקרטע למספר שניות. החלטתי להחליף את הכרטיס מסך 7600GS לכרטיס מסך שתומך בHD הכי זול שיש, שיתאים לדרישותיי

שאני אוכל לראות סרט HD בלי קרטועים בכלל.

קניתי מחנות SKYPC כרטיס מסך club3D ATI radeon hd2400pro 512MB ddr2 AGP

לאחר שהמוכר בחנות אמר שזה יפתור את הבעיה.

אך אין שום הבדל! המעבד נע על אותם אחוזים בדיוק, החלפתי מספר פעמים בין הכרטיס הזה לכרטיס הישן ואני לא רואה שום הבדל,

שיחקי עם הגדרות.. שום דבר לא עזר... נא עזרו לי כיצד לפתור בעיה זו

פורסם

אתה מנסה לראות סרטים שבאים עם סיומת MKV (הסרטים שמורידים מהאינטרנט, MKV בוא פורמט אלה צורת איחסון שלא נתמכת על ידי כרטיסי המסך בהאצת חומרה) ואילו אף כרטיס מסך לא מגיעה עם תמיכה מובנית בהאצת הפורמטים האלו (הפורמט שבו בדרך כלל בא הסרט הוא x264 לזה יש המון קונפיגורציות הפרופיל 4.1 הוא h.264)

ה - פורמט שכן נתמך זה h.264' mpeg2 hd ועוד מספר פורמטים - בפורמטים אלו מגעים סרטי blue ray ושידורי hd בטלויזיה (אני מנחש שזה לא מה שאתה מנסה לראות)

תנסה את המדריך הזה אבל קח בחשבון שבגלל המגוון הרב שבו הבאים סרטי x264 זה לא תמיד עובד....

http://www.hometheater.co.il/article01198

פורסם
  • מחבר

אמרתי למוכר בחנות שהקבצים שאני מריץ הם MKV. גם שאלתי אם צריך הגדרות מיוחדות כדי שזה יעבוד, אמר שלא.

אני מכיר את המדריך ויש לי את המקודדים האלו מותקנים כבר.. אני אנסה לשחק עם ההגדרות שלהם כמו במדריך.. אבל אם זה לא עוזר

אז בעצם מה שאתה אומר לי זה שקניתי את הכרטיס מסך לחינם.. אז הפיתרון הסופי הוא בעצם קניית מחשב חדש עם מעבד יותר טוב?

הקירטועים קורים רק לעיתים..

פורסם
  • מחבר

טוב הצלחתי לבסוף בעזרת התקנה מחדש והגדרות מחדש של המקודדים להוריד ל30-50 אחוז צריכת מעבד, ניסיתי את שני הכרטיסים שוב ואין הבדל באחוזים בין כרטיס

המסך הישן לבין הכרטיס החדש. כניראה סתם זרקתי כסף על קניית כרטיס! רק דבר אחד אני לא מבין, איך זה שגם אחרי ההגדרות

עדיין הכרטיס המסך החדש אין הבדל בביצועים שלו לעומת הישן? בשביל מה צריך כרטיס מסך שתומך ב-HD בכלל אם אין הבדל?

פורסם
המסך הישן לבין הכרטיס החדש. כניראה סתם זרקתי כסף על קניית כרטיס! רק דבר אחד אני לא מבין, איך זה שגם אחרי ההגדרות

עדיין הכרטיס המסך החדש אין הבדל בביצועים שלו לעומת הישן? בשביל מה צריך כרטיס מסך שתומך ב-HD בכלל אם אין הבדל?

התמיכה המובנית היא רק בקבציh,264/ mpeg2hd וכו... תקרא את מה שכתבתי למעלה

ולא ב - mkv אז לפעמים העבודה נופלת על המעבד

לחילופין יש את coreavc ואפשר להשתמש עם כרטיסי nvidia כמו 9400gt ((אבל רק ל - pcieX16)

שנותן תוצאות טובות

פורסם
  • מחבר

וזה: BC.2008.720p.BluRay.DTS.x264-hV.mkv

לא 264? רשום...

ניסיתי את כל הקבצים... אין הבדל

בקיצור מי שרוצה לצפות בקבצי 1080P של MKV צריך לקנות מחשב חדש עם סופר מעבד ואולי סופר מסך

ולא לסמוך על כרטיס מסך רגיל שתומך בHD שיעשה את העבודה.

פורסם

אז לך תקנה מחשב כזה.

ואם המוכר אמר לך שהכרטיס מסך שקנית יפתור את הבעיה שציינת לו וזה לא פתר, אז תחזיר לו את כרטיס המסך ותדרוש את הכסף שלך בחזרה.

פורסם

לפני שאתם שולחים אותו לקנות מעבד חדש, כדאי בכל זאת לנסות את COREAVC.

גם בלי האצת GPU הוא המקודד היעיל ביותר שקיים לHD (לפחות כך הם טוענים).

פורסם
  • מחבר

לפני שאתם שולחים אותו לקנות מעבד חדש, כדאי בכל זאת לנסות את COREAVC.

גם בלי האצת GPU הוא המקודד היעיל ביותר שקיים לHD (לפחות כך הם טוענים).

כבר פתרתי את הבעיה והוא אחד המקודדים שאיתו אני משתמש. אני לא אקנה מחשב חדש כי אני גם ככה צופה רק בסרטים 720P

כי המקרן שלי תומך רק ב720P. שאלתי באופן כללי על מי שרוצה לראות סרטי 1080P בצורה חלקה ומושלמת ולגבי מה יהיה בעתיד.

כבר הבנתי שכשארצה לראות סרטים 1080P אז שום כרטיס מסך לא יעזור אני אצטרך לקנות מחשב חדש.

עריכה: החזירו לי את הכסף :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים