עבור לתוכן

סאונד מקרטע

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי מחשב חדש ורמקולים altec lansing 4221 והתחילה בעייה כשאני שומע מוזיקה או סרטים משחקים וכו.. שפתאום הסאונד נעצר ועושה רעש מעצבן חשבתי שאולי הבעייה היא בחיבור מהרמקול למחשב, מה שרוב הסיכויים הבעייה, אבל גם כמעט כל פעם שאני נכנס לאפליקציה כלשהיא,נגיד נכנס לאינטרנט,עובר בין דפים וכו.. ,בזמן שאני שומע מוזיקה, זה עושה את הבעייה הזאת. אם מישהו מכיר את הבעייה ויודע איך לפתור אותה אשמח מאד

תודה[br]פורסם בתאריך: 12.05.2009 בשעה 20:06:08

אגב בדקתי את הבעייה גם בwinamp וגם ב windows media player ובעייה היא בשניהם
פורסם

תעדכן דרייבר של כרטיס קול

פורסם
  • מחבר

פתרתי בסוף את הבעייה בכך שעשיתי uninstall לקודקים אבל עכשיו אני לא יכול לראות סרטים בוינאמפ ובמדיה פלייר

פורסם

תתקין קודקים חדשים

:)

פורסם

תתקין CCCP, קודקים מצויינים שלא עושים בעיות.

ולמה בכלל לראות סרטים בווינאמפל או מדיה פלייר? לך על VLC או BSPLAYER וכדומה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בעיקרון נפתרה הבעייה דיי מהר , עשיתי uninstall לקודקים והתקנתי vlc ,הכל פעל מצויין, ולמשך שבועיים הכל היה בסדר גמור, ועכשיו אותה בעייה חוזרת על עצמה גם עם ויאלסי ויאמפ וכו... חיברתי אוזניות במקום הרמקולים ביציאת pl וישנה אותה בעייה בדיוק, ככה שאני כבר לא יודע מה לעשות בדיוק.

יש למישהו פיתרון לבעייה הזאת???

תודה רבה לכל העוזרים

פורסם
  • מחבר

אבל אולי הבעייה היא לא בקודקים כי כרגע אני משתמש בvlc ,תוכנה שקוראת כמעט את כל הקבצים ולא צריכה קודקים ועדיין ישנה את הבעייה שבזמן שאני שומע מוזיקה או רואה סרט הסאונד מקרטע, ובעיקר כשאני שומע מוזיקה, ונכנס באותו זמן לאתרים באינטרנט באותו זמן, אז ברגע שאקספלורר מטעין את הדף, אז הסאונד מקרטע חבל על הזמן

פורסם

בעיקרון נפתרה הבעייה דיי מהר , עשיתי uninstall לקודקים

איזה כ.קול ישך?

פורסם
  • מחבר

‏Creative X-Fi Titanium 7.1 PCI-E‎

פורסם

עדכנת תדרייברים???

פורסם
  • מחבר

אני אנסה לעשות את זה עכשיו, בתקווה שזה יעזור

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

אני קצת בור בקטע הזה, מישהו יכול להדריך אותי בבקשה איך לעדכן את הכרטיס קול??

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לעוזרים ,עידכון של הדרייורים פתר את הבעייה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים