עבור לתוכן

פיתרון להודעה מוזרה שמופיעה, והווינדוס נכבה אוטומטית לאחר 60 שניות

Featured Replies

פורסם

אני עדיין בחיפושים אחרי FIREWALL בסיסי מאוד לחלונות 2000 שפשוט יבקש את האישור שלי לכל חיבור שנפתח במחשב בכל פורט, ואם אפשר שיהיה FREEWARE.

• תגובות 73
  • צפיות 10.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני עדיין בחיפושים אחרי FIREWALL בסיסי מאוד לחלונות 2000 שפשוט יבקש את האישור שלי לכל חיבור שנפתח במחשב בכל פורט, ואם אפשר שיהיה FREEWARE.

זה בערך מה שאתה מחפש אם הבנתי אותך נכון...Tiny Personal Firewall

http://software.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&view=download&path=96&id=1805&url=http://209.207.216.178/ftp/pf/pf2.exe

זה רישיון הדגמה ואם זה לא מה שהתכוונת אליו או שזה לא מתאים לך פתח ת'רד אחר ....

פורסם

כמו שאמרו, התולעת הזאת, שהתפשטה כמו אש בשדה קוצים וגרמה לבהלה מטורפת, רק יכולה להיות לקח לכולנו להתחיל לשמור על המחשב קצת יותר.

זה אומר אנטי-וירוס חובה ועידכון שלו לעיתים תכופות.

זה אומר פיירוול טוב שיחסום כל מה שלא צריך פתוח.

וזה אומר גם עידכון ווינדוס באופן שוטף. כמה שאי אפשר לסמוך על מייקרוסופט, עובדה שהם כבר הוציאו את הפאטצ' שסוגר את החור אבטחה הזה לפני יותר מחודש.. ומי שטורח לעדכן באופן קבוע חסך לעצמו את הכאב ראש הזה.

ומכיוון שהבהלה כבר מאחורינו והבעייה כבר נפתרה אצל רוב (אם לא כל) האנשים, אין צורך בת'רד הזה כסטיקי יותר. הדיון כמובן יישאר פתוח להמשך דיסקוס מהנה.

פורסם

כן אבל לא לכולם מתאים firewall כמו סיגייט או טייני, כי הם שואלים אותך על כל דבר שניגש לאינטרנט ואם לאפשר לו או לא, וזה לא מתאים לכולם מיכוון שלא כולם יודעים את מה לאשר ומה לחסום, כמובן יש את הברורים כמו icq, אינטרנט אקספלורר, אי-מייל, וכו... אבל גם יש מלא פורט וקבצים של המערכת שמנסים לגשת לאינטרנט ושצריך לחסום או לאפשר אותם וזה כל כך דומה שזה יכול לבלבל גם משתמש מתקדם.

פורסם

כן אבל לא לכולם מתאים firewall כמו סיגייט או טייני, כי הם שואלים אותך על כל דבר שניגש לאינטרנט ואם לאפשר לו או לא, וזה לא מתאים לכולם מיכוון שלא כולם יודעים את מה לאשר ומה לחסום, כמובן יש את הברורים כמו icq, אינטרנט אקספלורר, אי-מייל, וכו... אבל גם יש מלא פורט וקבצים של המערכת שמנסים לגשת לאינטרנט ושצריך לחסום או לאפשר אותם וזה כל כך דומה שזה יכול לבלבל גם משתמש מתקדם.

E-D-A!!!! אבל זה מה שהוא ביקש!!!

שפשוט יבקש את האישור שלי לכל חיבור שנפתח במחשב בכל פורט
פורסם

הוא עושה ככה כל דבר שמנסה לגשת לאינטרנט הוא מבקש ממך אישור בפעם הראשונה ואתה יכול לדחות או לאשר ולשמור את זה כברירת מחדל.

פורסם

הוא עושה ככה כל דבר שמנסה לגשת לאינטרנט הוא מבקש ממך אישור בפעם הראשונה ואתה יכול לדחות או לאשר ולשמור את זה כברירת מחדל.

אני יודע...מה הקשר?

פורסם

אההה לא שמתי לב שציטטת חשבתי ששאלת. בכל מקרה מה שרשמתי שתי הודעות לפני עדיין תקף ונכון.

פורסם

אההה לא שמתי לב שציטטת חשבתי ששאלת. בכל מקרה מה שרשמתי שתי הודעות לפני עדיין תקף ונכון.

צודק נכון...אני יודע את זה....אבל זה מה שהוא ביקש

פורסם

אצלי הופיעה הודעה של כיבוי המחשב לפני בעריך 10 דקות אולי אפילו יותר (או הרבה יותר) ואחרי שהמחשב נכבה הדלקתי אותו שוב אבל מאז לא נתקלתי בהודעה הזאת. חוץ מזה לא מצאתי שום דבר שהוזכר בקשר לקובץ MSBLAST בשום מקום שהוזכר (כולל ב REGEDIT).

אז מה זה? שזה חד פעמי בגלל משהו מסויים שקרה (כי לפני הכיבוי הייתה לי איזה תקלה עם המאסנג'ר ועם הפיירוול... סתם משהו... אני מניח) או שזה בגלל הוירוס? כי כנ"ל לא מצאתי דברים שקשורים לוירוס...

תודה לכל העוזרים.

נ.ב כדאי בכל זאת להוריד את תוכנ התיקון ש SYMANTEC פיתחה?

פורסם

אנשים עד עכשיו לפני 10 דקות לא נפגעתי פעם אחת מהתולעת כי הייתי מוגן עם פיירוול של סיגייט (ועוד מזמן שחבר היה מפציץ אותי הסיגייט הייתה חוסמת) אבל לפני 10 דקות קרה לי הבעיה יש למישהו מושג איך זה קורה עם הפיירוול פועל?

עריכה: שמתי לב איכשהו הסיגייט נסגר ואז רבע שנייה אחרי יש את הריסט, גם זה קרה לי אחרי העידכון...

פורסם

האם בעית הלינקים הלא עובדים קשורה לוירוס הנ"ל

פורסם

אנשים עד עכשיו לפני 10 דקות לא נפגעתי פעם אחת מהתולעת כי הייתי מוגן עם פיירוול של סיגייט (ועוד מזמן שחבר היה מפציץ אותי הסיגייט הייתה חוסמת) אבל לפני 10 דקות קרה לי הבעיה יש למישהו מושג איך זה קורה עם הפיירוול פועל?

עריכה: שמתי לב איכשהו הסיגייט נסגר ואז רבע שנייה אחרי יש את הריסט, גם זה קרה לי אחרי העידכון...

אני גם כל הזמן עם הסיגייט ולא קרה לי כלום. עשה את כל השלבים (הסרביסס, הבדיקת ווירוסים והעדכון של מייקרוסופט) אם זה באמת קורה אצלך. אצלי בסיגייט אני מאשר לו לכל דבר במערכת גישה לאינטרנט במידה ואני יודע שהכל תקין במחשב ושום ווירוס לא משתולל. שים לב גם לאיזה קבצים אתה מאשר (אל תאשר לתוכנה לא ידועה שבאה מהprogram files וקבצים עם השם BLAST נשמעים קצת חשודים לאישור)

פורסם

ברור אבל התוכנה מידי פעם נסגרת מעצמה לבד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים