עבור לתוכן

פיתרון להודעה מוזרה שמופיעה, והווינדוס נכבה אוטומטית לאחר 60 שניות

Featured Replies

פורסם

הfirewall שמובנה בwinxp גם עוזר

פשוט תלחצו כפתור ימיני על My Network Places תבחרו properties ועל החיבור שלכם תלחצו כפתור ימיני ושוב properties

תבחרו advanced ותבחרו Protect my internet ....

• תגובות 73
  • צפיות 10.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אמרתם למחוק את הקובץ msblast.exe, אבל בחיפוש יש גם קובץ בשם MSBLAST.EXE-09FF84F2.pf, האם למחוק גם אותו

פורסם

יש לי תוכנה שקוראים לה WINNUKE היא מנצלת חור אבטחה בוינדוס וגורמת לרימוט שאט דוון הזה שמכבה את המשחשב תוך 60 שניות עשיתי לחבר שלי הוא לא הבין מה זה ופירמט את המחשב נקרעתי מצחוק..... בקיצור מי שעושה את הרימוט שאט דוון זה בדרך כלל מישהו שאתם מדברים איתו באיסיקיו הוא מגלה את האיפישלכם עושה סריקת פורטים ושולח לכם את הניוק שמכבה לכם את המחשב תוך 60 שניות בלה בלה בלה.... ;D

פורסם

ולמה אתה עושה את זה? זה לא מראה שיש לך שום ידע. זה פשוט גועל נפש!

ולמי ששאל לגבי אם למחוק את הקובץ: כן, תמחק כל קובץ וגם את אלה שאני אמרתי, במידה והם קיימים. במקרה אחר זה הופיע בתור קובץ system.exe בלי שום אייקון אצל חבר שלי. כלומר, במקרה ויש צורך למחוק גם את זה.

פורסם

מתחילת ההתקפה עד סביבות 13:00-14:00 האוניברסיטה (בבאר שבע) הייתה מושבתת. התקשורת לא עבדה וגם חלק מהמחשבים כאן (שלא עודכנו) גרמו לבעיות קשות.

בסביבות 13:40 הרשת חזרה אצלינו, וראיתי שבאתר Symantec העלו את רמת הסיווג של הוירוס הזה.

קודמי צודק כשכתב שהוא מגלה כתובות רשת ומפיץ אותם ברחבי הרשת הפנימית והחיצונית.

באתר Symantec אפשר לקבל את כל המידע על פעולתו של הוירוס.

פורסם

W32.Blaster.Worm Removal Tool

למי שעוד לא בטוח שהוריד לגמרי את התולעת הנה תוכנה קטנה שתעשה את העבודה .

פורסם

טוב

נכנסתי לעידכונים של הווינדוס (למעשה זאת פעם ראשונה שאני נכנס לעדכן, אף פעם לא חשבתי שיש צורך בזה ::))

הורדתי את כל העידכונים של האבטחה והתקנתי אותם.

חשוב לי לציין שאף פעם לא השתמשתי בפייר וול המותקן באקס פי

אני הפעלתי אותו רק לצורך עידכון של הווינדוס והנורטון ;D

עכשיו לשאלה

האם אני יכול כבר לבטל את הפייר וול המובנה באקס פי? ???

כי אני לא יכול לקבל קבצים דרך האיסיקיו :'(

פורסם

אצלי זה גם קרה !

אחרי שאח שלי הפעיל CS המחשב הוציא את ההודעה הזאת ונכבא תוך דקה . חשבתי שזה ה CS אז מחקתי אותו הבעיה נמשכה ! נכנסתי

msconfig וראיתי קובץ מוזר ב STARTUP שלא היה לפני כן MSBLAST.EXE הורדתי אותו מה STARTUP אבל הבעיה נמשכה! עשיתי חיפוש לקובץ MSBLAT.EXE זה נמצא בשני מקומות ב PERFETCH ובתקיית הוינדאוס מחקתי את הקובץ אבל הבעיה נמשכה!! אז הלכתי ל

services.msc ועשיתי שבזמן שה ה RPC CALL נכבא המחשב לא יעשה ריסטרט ורק אז יכלתי להכנס ל HWZ (כי המחשב נכבא תוך דקה!) ואז ראיתי שזאת בעיה גלובלית ישר הרגשתי טוב יותר 8) הורדתי את הפאצ' והכל הסתדר ;).

נ.ב כל פעם שמקתי את הקובץ הזה הוא הופיע שוב ושוב עד שהורדתי את ה PATCH . למה ביל GAYיץ כזה דפוק???

פורסם

"הבעיה" הזאת כמו שאומרים (אי אפשר לקרוא לה ווירוס כי היא לא הורסת את המחשב או משהו בסגנון) אני חושב שהיא לא עוד איזה באג במערכת של ווינדוס אלא משהו שמיקרוסופט איפשרה בכוונה על מנת שיהיה אפשר לשלטו על מחשב אחד מרחוק על ידי מחשב שני. לא במחשבה זדונית אלא אם אתה רוצה לשלוט על מחשב שלך ברשת ביתית או אצל חבר (עם רשות כמובן)

פורסם

W32.Blaster.Worm Removal Tool

למי שעוד לא בטוח שהוריד לגמרי את התולעת הנה תוכנה קטנה שתעשה את העבודה .

אני חייב לציין שזה תוכנה חובה כולם להריץ.

פורסם

מזל שאני מעדכן ווינדוס קבוע ומעדכן אנטי וירוס ופירוול קבוע ויש לי גם את של הראוטר

ה 135 כבוי אצלי כבר ממזמן וכ"נל הריבוט שלפני חצי שנה מצאתי מדריך לסגור את

האפשרות הזאת של כיבוי מרחוק. לא הרגשתי שום דבר שונה רק למחרת אמרו לי

שהיתה התקפה.

לפעם הבאה זה ישאיר אותנו יותר מוכנים ופחות שאננים לא לשכוח פירוול ואנטי וירוס חובה

פורסם

מזל שאני מעדכן ווינדוס קבוע ומעדכן אנטי וירוס ופירוול קבוע ויש לי גם את של הראוטר

ה 135 כבוי אצלי כבר ממזמן וכ"נל הריבוט שלפני חצי שנה מצאתי מדריך לסגור את

האפשרות הזאת של כיבוי מרחוק. לא הרגשתי שום דבר שונה רק למחרת אמרו לי

שהיתה התקפה.

לפעם הבאה זה ישאיר אותנו יותר מוכנים ופחות שאננים לא לשכוח פירוול ואנטי וירוס חובה

same here

פורסם

חברה הורדתי את הגרסה החופשית של ZONE ALERM מהאתר

ואי לי מושג איך משתמשים בתוכנה הזאת , בהתחלה לא יכלתי בכלל להכנס לאינטרנט

אבל אז נגעתי שם באיזה הגדרה ואני יכול להכנס לאינטרנט אבל אין לי מושג אם הפורט הזה חסום

ואין יל מושג גם איך לסגור אותו

מישהו יכול לתת הסבר קצר על התוכנה אולי?

פורסם

עוד לינק עם הסברים מפורטים ולינקים לגבי MSBLAST, ובכלל, אתר על כל הנושאים והגירסאות של WINDOWS המקיף ביותר שיצא לי להתקל בו -

http://winxp.bink.nu/

פורסם

Firewall רובתי, firewall!

אל תסמכו על מייקרוסופט, אל תסמכו על הזכרון שלכם לעדכן דברים. 5-10 מגה בייט מהזכרון שלכם למען שקט נפשי תמידי. אני לא נפגעתי מן הבעיה הזאת ואני ממליץ לכל אחד להוריד זון אלרם, סייגייט או כל פיירוול שישמור עליהם מפני האנשים ברשת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים