עבור לתוכן

פיתרון להודעה מוזרה שמופיעה, והווינדוס נכבה אוטומטית לאחר 60 שניות

Featured Replies

פורסם

זה כבר התחיל אצלי לפני כמה ימים והיום זה לא הפסיק!

תודה רבה אחים שלי! :-*

• תגובות 73
  • צפיות 10.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחרי שהתקנתי את הפאטצ' הזה שמתקן את הפירצה, ה-service הבעייתי ממשיך לפעול כרגיל או שהוא מבוטל?

וזה יכול להשפיע איכשהו על הביצועים?

בתודה, דודי. ;)

ה service ממשיך לפעול כרגיל

פורסם

ניכנסתי כרגע ליבדוק תדואר בוואלה ותיראו מה עיני ראו:

http://news.walla.co.il/?w=//425731

כמו כן יש פה גם הסבר על איך מתקנים את הבעיה.

נ.ב:מוזר אצלי אין את זה. ;D

פורסם

דרך אגב, הפאטצ' הזה שפורסם קודם:

(http://microsoft.com/technet/treeview/default.asp?url=/technet/security/bulletin/MS03-026.asp)

כלול גם ב-Windows Update. אז ככה שאלה שמקפידים לעדכן באופן קבוע לא נתקלו בבעייה הזאת בכלל.

זה יכול להיות לקח לעתיד, שכדאי לכולנו לעדכן את הדברים האלה ולא לפסוח עליהם.

לפעמים זה חוסך המון בעיות ולחץ.

פורסם

כם לי זה קרה....והסתדרתי בזכותכם

אבל יש לי שאלה על משהו של ממש הבנתי.. זה מישהו עושה את זה או שזה קורה לבד?

פורסם

מישהו התחיל ואז התולעת המשיכה מהמחשב הנגוע , כל אחד שניפגע מזה המשיך להפציץ את השאר ...

הקובץ msblast שנימצא ב system32 , רצוי למחוק .

פורסם
  • מחבר

מישהו התחיל ואז התולעת המשיכה מהמחשב הנגוע , כל אחד שניפגע מזה המשיך להפציץ את השאר ...

הקובץ msblast שנימצא ב system32 , רצוי למחוק .

ידוע לך צורת ההדבקה?

אי מייל, איי סי קיו וכ'ו ...

פורסם

היה לי את הדבר הזה כנראה לפני כולם... כי אצלי זה קרה בערך לפני 3 שבועות. מסתבר שגם סוס טרויאני מפעיל את הדבר הזה. הסוס נקרא backdoor trojan, ונורטון מוריד אותו. אז לכל מי שהייתה לו את הבעיה הזאת, תבדקו אם יש לכם את הטרויאני הזה! כי החוצפן שפרץ לי למחשב עבר כל גבול, ואפילו הקים יוזר חדש במחשב שלי שנקרא root, והיה לו אפילו פסוורד! לא יכולתי להיכנס! אלוהים אדירים...

פורסם

ידוע לך צורת ההדבקה?

אי מייל' date=' איי סי קיו וכ'ו ...

[/quote']

התולעת מועברת דרך פורט 135 ולאחר שהיא מצאה מחשב פרוץ, היא מורידה לתוכו את התולעת האמיתית, שמופעלת אוטומטית ומפעילה את עצמה בכל הפעלה של המחשב.

פורסם

זה ממש לא תולעת (אבל יכול להיות) זה מישהו ששם במחשב שלו קובץ ווינדוס "מעודכן" ודרכו (עובד בדוס במחשב) הוא מזין אי פי של מישהו פקודה פשוטה ביותר והמחשב מרסט לא סיפור בכלל! הבן-אדם כנראה השיג את האי פי שלכם דרך סורק אי פי (גם לא סיפור).

יש עוד פתרון הרבה יותר פשוט שבדרך פותר עוד מלא בעיות בדרך, ובכלל בלי להתעסק בקבצים של הווינדוס....

פורסם
  • מחבר

התולעת מועברת דרך פורט 135 ולאחר שהיא מצאה מחשב פרוץ, היא מורידה לתוכו את התולעת האמיתית, שמופעלת אוטומטית ומפעילה את עצמה בכל הפעלה של המחשב.

או קיי...

תודה רבה על ההסבר...

פורסם

זה ממש לא תולעת (אבל יכול להיות) זה מישהו ששם במחשב שלו קובץ ווינדוס "מעודכן" ודרכו (עובד בדוס במחשב) הוא מזין אי פי של מישהו פקודה פשוטה ביותר והמחשב מרסט לא סיפור בכלל! הבן-אדם כנראה השיג את האי פי שלכם דרך סורק אי פי (גם לא סיפור).

יש עוד פתרון הרבה יותר פשוט שבדרך פותר עוד מלא בעיות בדרך, ובכלל בלי להתעסק בקבצים של הווינדוס....

אה, באמת ?

The worm uses the RPC DCOM vulnerability to propagate. One it finds a vulnerable system, it will spawn a shell on port 4444 and use it to download the actual worm via tftp.
פורסם

ברשימת תפוצה שאני מקבל דברו על זה כבר שלשום חשבתי שזה כלום היום אני רואה התקפה עולמית

פורסם

די מפחיד כל הסיפור :o

מישהו יודע אולי איך אני אמור לנקוט ???

אני עוד לא קיבלתי ניוק, יש לי NAV וראוטר מובנה במודם.

האם אני צריך לדאוג?

האם הראוטר אמור לחסום את התולעת הזאת?

אם עוד לא נדבקתי, איך אני אמור לנקוט? שמעתי שצריך להוריד עידכון של MS אבל אני לא סומך על הזבלים האלה...

תודה רבה לעונים. ::)

פורסם

לי זה לא קורה :)

האהא!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים