עבור לתוכן

מתלבט בין 2 מעבדים תקציב 1500 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום אני חדש כאן

אז קיצור יש לי התלבטות רצינית בין שני מעבדים לצורכי גיימינג

הראשון הוא Core2Duo E8400 עם OC

והשני הוא Core 2 Quad 9550 בלי OC

אני רוצה שהמעבד יספיק לעוד לפחות לאיזה שנתיים וחצי.

תודה מראש!!!

פורסם

רשמת בכותרת כרטיסי מסך במקום מעבדים- אתה יכול להשתמש בכפתור העריכה שמעל להודעה שלך: modify.gif

מהם השימושים שלך במערכת? מהו שאר המפרט?

פורסם

למה החלטת ש8400 עם OC יעלה 1500 ש"ח ? לא חושב לקנות קירור שעולה כמו המעבד כדי לעשות OC :)

ולדעתי Q9550 סתם מוגזם במחיר, אבל מצד שני יש לי i7 אז קח אותי בעירבון מוגבל :P

פורסם

זה עניין אישי שלך, לדעתי הQ9550 מנצח את הE8400, אבל כמובן מישהו אחר יחשוב להפך ממה שאני חושב.

פורסם

שניהם לא ישרדו לך מעל שנה כשעוד חודשיים יש כבר core i5 עם סוקט חדש

קח E8400 עם MUGEN2 ותעשה לו OC ל4.5 שיביא ביצועים מעולים במשחקים שעוברים את הQ ועדיין יעלה 600 פחות

פורסם

זה עניין אישי שלך, לדעתי הQ9550 מנצח את הE8400, אבל כמובן מישהו אחר יחשוב להפך ממה שאני חושב.

עניין אישי? לדעתך?

הכל כאן לוגיקה והיגיון, יש מבחני ביצועים בשטח שמספקים הוכחות למה שקורה בפועל.

אז איפה כאן בידיוק נכנסת הדעה שלך? היא לא רלוונטית לגבי שום דבר, לכן שאלתי מה השימושים שלו כי בחלק מהם המעבדים הללו יתנו תוצאות דומות ובחלק מהם אחד יהיה עדיף על השני. ואולי עדיף מעבד אחר שאינו נשאל עליו.

פורסם

עניין אישי? לדעתך?

הכל כאן לוגיקה והיגיון, יש מבחני ביצועים בשטח שמספקים הוכחות למה שקורה בפועל.

אז איפה כאן בידיוק נכנסת הדעה שלך? היא לא רלוונטית לגבי שום דבר, לכן שאלתי מה השימושים שלו כי בחלק מהם המעבדים הללו יתנו תוצאות דומות ובחלק מהם אחד יהיה עדיף על השני. ואולי עדיף מעבד אחר שאינו נשאל עליו.

זה עניין אישי שלו כי בסופו של דבר הוא זה שאמור להחליט מה הוא רוצה להכניס למחשב שלו, אומנם הוא שואל מה יותר כדאי, אבל בסוף הוא זה שמחליט מה לבחור.

פורסם

אז זו ההחלטה שלו, לא עניין אישי שלו.

פורסם

אם אתה כבר מתכוון להשקיע כזה סכום אז תיקח Q9550 TRAY ואיזה קירור רציני ותריץ עליו OC ותקבל אחלה תוצאות ושקט לשנתיים שלוש הבאות :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים