עבור לתוכן

דרושה חוות דעתכם למפרט - 6500 שקל, לא כולל ציוד היקפי!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שאר המפרט בסדר??

איזה חברה עדיף להרד?

WD?

MAXTOR??

ובכלל מה שאתם חושבים שכדאי לשנות?....

כרטיס מסך אני גם לא בטוח יש שאומרים ש9800NP הוא טוב מאוד יש כאלה אומרים שלא הכי וכדאי 9700PRO לא יודע עזרתכם הכרחית!

תודה רבה לכולם,אתם אחלה!!

• תגובות 46
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קח HD של WD אם 8MB Buffer.

ובקשר לכרטיס מסך 9800NP בעל ביצועים דומים לשל ה9700P, אם אתה רוצה לבזבז 200 ש"ח קח את ה9700P, אני לא חושב שתרגיש בהבדל ביניהם.

פורסם
  • מחבר

בגלל שהוא OEM אז אין אחריות וצריך להיות ערוך לכל מצב שהוא.... אתה לא מסכים איתי???....

אם כל זה זהוא כרטיס חזק למרות שזה לא הוכח... כי אתה יודע כמו הסיפור של 9600PRO חלש יותר מ9500PRO....

אם תוכל למצוא לי קישורים או מאמרים או כל דבר שיכול לעזור לי על הכרטיס זה יכול מאוד לעזור....

דרך אגב זה 9800 NONPRO!

תודה רבה!!!

פורסם

מה פתאום אין אחריות? בטח שיש..

פורסם
  • מחבר

כדאי ללכת על 9800NP ??? הוא עולה 2000....

הדעות שלכם חשובות מאוד לשיקולים שלי,תודה!!!

פורסם
  • מחבר

תודה Nox אבל אי אפשר להיכנס... Page connot be found!!!

תעזור לי.......

פורסם

מעולה!

הביקורת הזאת מוכיחה את כל ההשערות שה-9800NP הוא התחליף המושלם ל-9700P, ואפילו יותר זול! :D

כמו כן שימו לב להבדל הקטן לעומת ה-9700NP, אפילו הם קנייה מעולה אם ניתן למצוא אותם (באיזה 1500 ש"ח).

כל הכבוד ל-ATi שהוציאו מוצר כל כך טוב במחיר מעולה, ובאסה ל-nvidia שאין להם תשובה הולמת..

דבר שקורה לעיתים קרובות מדי בשנה האחרונה.

פורסם
  • מחבר

לפי הביקורות ניתן לראות שהכרטיס 9800NP הוא נמצא מבחינת ביצועים בין 9700 רגיל לבין 9700PRO והמחיר שלו זהה ל9700PRO שניהם עולים 2000 שקל.

לפחות איפה שאני בדקתי מאיפה המחירים האלה שהבאתם??

פורסם

בקשר ל-IC-7:

הוא לוח מעולה, מציג ביצועים טובים מאוד, והדובדבן שבקצפת, הוא שהוא תותח OC רציני, הגיעו איתו ל-281MHZ, יותר גבוה מכולם!

בקשר לכרטיס המסך:

ה-R9800NP זול יותר, אבל האם הוא גם טוב יותר?ואל תגיד לי "ברור הוא הרי R9800NP, והאחר הוא R9700NP", בגלל שהוכח שהמספר לא קובע כאשר בדקו את ה-R9600PRO מול ה-R9500PRO וגילו שה-R9500PRO טוב יותר, למרות שזה לא היה אמור להיות ככה.

מארז: מה דעתך לתת לו את ה-super tower?הוא יותר גדול ומאורר, ונכנס בתקציב.

בקשר ללוח אני לא ממש בטוח.

כנס לאתר אסוס תחת P4C800 תראה את המקסימום ה-OC שלהם.....

AaaBb

פורסם

בין ה-9700Pro ל-9700? תעשה טובה ותסתכל על המספרים!

ההבדלים בין ה-9800NP ל-9700P הם מגוכחים.

לפעמים אפילו ה-9800NP עוקף..

המחיר של 1700 ש"ח לגירסת ה-OEM הוא מ-www.pch.co.il

פורסם
  • מחבר

צודק!!! ב100% לא ממש הסתכלתי על המספרים כרטיס מעולה ביחס למחיר בקטע הוא שאני רוצה לקנות כרטיס של היצרן HERCULES

והוא עולה 2040 בדיוק כמו 9700PRO רק שה9700PRO הוא RETAIL בניגוד ל9800OEM אז מה כדי שניהם באותו מחיר???

HERCULES RADEON 9700PRO RETAIL ?? או HERCULES RADEON 9800NP OEM

שוב אני מזכיר שניהם באותו מחיר...

ואם אתה שואל את עצמך למה דווקא HERCULES זה משום שהם נחשבים ליצרן מעולה והם מתקינים מערכות קירור על הכרטיסים שלהם שפשוט חבל על הזמן...!!!

פורסם

hercules=ביזבוז כסף.

אני הייתי הולך על ה9700P אבל כמו שכתבתי זה ביזבוז כסף, תעשה לעצמך טובה ותחסוך 300 ש"ח. ;)

פורסם
  • מחבר

אמרת שהיית הולך על 9700PRO. של איזה יצרן היית לוקח ולמה דווקא את ה9700PRO ולא ה9800NP????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים