פורסם 2009 במאי 1116 שנים שלום,המפרט שלי הוא:E2140@2.5GHZGigabyte P31-ES3GFreezer Pro 74GB Kingstonעפ"י הקבצים המצורפים רציתי לדעת אם כדאי לי להמשיך עם הOC או שהטמפרטורות גבוהות מידי.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במאי 1116 שנים הטמפ' שלך נראת מאוד גבוהות למעבד הזה... יכול להיות שהקירור לא יושב טוב \ מארז לא מאורר \ מאוד חם אצלך בחדר?
פורסם 2009 במאי 1116 שנים פותח התרד הטמפ' באמת מתחילה להיות די על הגבול..בדקת שהמאוורר עובד על MAX RPM במאמץ ?כמו כן איזה מארז יש לך ? איך הסירקולציה ?
פורסם 2009 במאי 1216 שנים מחבר איך אני בודק את מהירות המאורר?לגבי המארז, יש לי מאורר 120 מ"מ מקדימה שמכניס אויר ו80מ"מ מאחור שמוציא.המאורר של הCPU דוחף את האויר לכיוון המאורר האחורי.
פורסם 2009 במאי 1216 שנים מחבר טוב המאורר שלי הגיע רק עד 2150RPM.שיניתי בביוס שיעבוד קבוע ב MAX RPM שזה 2700 וזה הוריד ~4 מעלות.איך אני יכול לקבוע למאורר שיגיע לMAX בעומס?בנוסף, האם כדאי לי להוסיף עוד מאורר בצד המארז? ואם כן אז שיוציא או יכניס אויר?(כמו שרשמתי למעלה יש ל מאורר 120מ"מ שמכניס אויר מקדימה בחלק התחתון (על 2 HD) ומאורר 80 מ"מ שמוציא אויר מאחור מתחת לספק.)
פורסם 2009 במאי 1316 שנים לקבוע שהמאוור יהיה במקסימום מהירות בעומס מלא לא ניתן לעשות דבר כזה, אך לפי טמפ' אתה יכול לעשות זאת, לדוגמא עם תוכנה SPEED FAN, שאיתה תוכל לנטר את המאוורר לפי הטמפ'.להוסיף עוד מאוורר רק יעזור , אך רק שיכניס אוויר, להוציא אוויר דווקא יגריע.
פורסם 2009 במאי 1316 שנים מחבר ניסיתי עם SPEED FAN לפי המדריך שבדביק אבל לא מצאתי איך אני מגדיר סף של טמפרטורה כדי שיעלה RPM.מישהו יכול להדריך אותי?
פורסם 2009 במאי 1316 שנים תבדוק איזה הגדרות ישלך בSMART FAN בביוס..שם לרוב אפשר לשנות פרמטרים לגבי הטמפ' וכו..כמו כן אם תבטל את האופציה הוא יעבוד על MAX..לגבי ההגדרות..יש לך את ההגדרות בחלק השמאלי תחתון של הטמפ'..בדוק שוב במדריך..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.