עבור לתוכן

התלבטות בנוגע למעבד,כנסו בבקשה להכוונה.

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים חדש בפורום אבל לא חדש בתחום,

ההתלבטות היא כזו: בין מעבד Q9550 ל Q9650 ההפרש במחיר הוא כ300 ש"ח :nixweiss:

עשיתי חיפושים חוזרים ונשנים באתר ובביקורות וכו'.. ועדיין אני לא סגור על הבחירה.

המחשב מתוכנן לשרת אותי בעתיד קרוב ל5 שנים (עד כמה שעתיד קיים בעולם זה)

ידוע לי שלמשחקים אתם ממליצים על E8400 אבל המחשב לא הולך לשמש רק למשחקים,מי יודע למה ישמש בעתיד.

התלבטות נוספת היא לגבי ספק מבקש המלצתכם שהנתונים הטכניים החשובים השלו הוא:

מעבד הנ"ל+כרטיס מסך מסוג GTX 260 וזיכרון 4 גיג'ה והשאר סטנדרט.

בתודה מראש לעוזרים,

דודי. :xyxthumbs:

פורסם

ממליץ לך על - i7 920

הפלטפורמה תחזיק מעמד יותר זמן - אני לא יודע אם 5 שנים אך יותר מ- lga775 מבחינת אופצית שדרוג מעבד

בנוסף לכך i7 920 עולה כמו q9550 ואת ה - 300 שקל תוסיף ללוח אם מתאים

סיבה נוספת היא שאם אתה קונה מעבד במחיר כזה עדיף לך להוסיף ולקנות לוח אם שתאפשר שדרוג עתידי של מעבדים חדשים

מעבד הנ"ל+כרטיס מסך מסוג GTX 260 וזיכרון 4 גיג'ה והשאר סטנדרט.

זה כבר תלוי מה השימושים שלך מה גודל המסך וכו...

קיצר תפרט את הדימושים שלך ככל שניתן

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה,

אני לא מתכוון לשדרג בעתיד את המחשב הקיים אלא להשאיר אותו בקונפידרציה הזו ככל שניתן .

(לגבי I7 לא רק הלוח יותר יקר אלא גם הזיכרון עכשיו אני מאמין שQUAD בסדרה הכי גבוהה עדיף על הI7 בסדרה הכי נמוכה.)

אולי בעתיד אוסיף עוד זיכרון ואחליף כ.מסך בלבד.

שימוש המחשב לרוב למשחקים,קידוד וידאו מידי פעם והשאר אינטרנט וסרטים.

בעתיד הקרוב FULL HD

22-26 אינ'ץ.

פורסם

מה התקציב הכולל?

אני ממלעץ לך לקחת מרובע ליבות של amd phenom 2 810/710

התושבת ככל הנראה תהיה נתמכת עוד הרבה זמן (לעומת ה - lga775 של אינטל שתוחלף תוך כמה חודשית ולמיטב ידיעתי אין תוכניות למעבדים חדשים לתושבת זו)ותאפשר גם שדרוג של מעבד (במקרה ויהיה צורך) אין טעם לקחת q9550/i7 920 לשימושים שלך

אחרי ~שנה וחצי שנתיים תוכל לשדרג מעבד+כרטיס מסך עם יהיה צורך

פורסם

ממליץ לך על - i7 920

הפלטפורמה תחזיק מעמד יותר זמן - אני לא יודע אם 5 שנים אך יותר מ- lga775 מבחינת אופצית שדרוג מעבד

בנוסף לכך i7 920 עולה כמו q9550 ואת ה - 300 שקל תוסיף ללוח אם מתאים

סיבה נוספת היא שאם אתה קונה מעבד במחיר כזה עדיף לך להוסיף ולקנות לוח אם שתאפשר שדרוג עתידי של מעבדים חדשים

זה כבר תלוי מה השימושים שלך מה גודל המסך וכו...

קיצר תפרט את הדימושים שלך ככל שניתן

שטויות. בזבוז כסף לא נורמאלי. הייתי ממליץ לך לקחת את הQ9650 ולעשות לו אוברקלוק ל3.5 GHZ או באיזור הזה. ככה במשחקים הוא יהיה יותר חזק מהE8400 ובפעולות רגילות עוד יותר חזק. I7 היום זה בזבוז כסף לא נורמאלי.

עריכה:

כן, למשחקים אנשים ממליצים על E8400 כשהבחירה השניה היא Q6600 או מעבדים בעלי תדר התחלתי נמוך. כשמדובר במעבד עם תדר התחלתי בדיוק כמו של הE8400, אין סיבה שהוא יהיה פחות טוב מהE8400 במשחקים, וגם שבקרוב מנועיי המשחקים יתחילו להתעדכן ולאפשר פעולה מלאה של כל ה4 ליבות, אתה רק תרוויח מזה כשלעומת זאת משתמשיי הE8400 יצטרכו לשדרג.

פורסם
  • מחבר

התקציב הוא 4000 במקסימום (בלי כ.מסך) כולל מארז טוב וספק טוב,לוח נחמד,מעבדים חזקים(QUAD) .

(אני דיי נעול על על אינטל ועל מרובע ליבה ככה שקצת קשה לי להסתכל ימינה או שמאלה ועל שני המעבדים הנ"ל.

השאלה הגדולה היא האם Q9650 שווה את ההפרש של 300 שקל+ לטובת Q9550 או שQ9550 יספק את הסחורה.

פורסם

OC קטנטן ויש לך הרבה יותר מQ9650.

לדעתי, זה ממש לא שווה את ההפרש.

קח Q9550 או אפילו Q9400 ועם OC אתה עוקף את הQ9650 בלא שום בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים