עבור לתוכן

2 Call of Duty: Modern Warfare- כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

ACTIVISION לא מפגרים, אם המשחק לא היה במצב שאפשר להוציא אותו הוא היה נשאר בפיתוח עוד שנה (בניגוד למה שהולך ב EA בשנים האחרונות). קשה לי להאמין ש IW יפשלו, שנתיים פיתוח + בסיס מצויין, דבר שאין לרוב החברות האחרות (ל NFS היה בסיס מושלם אבל EA כן מפגרים :lol:).

נראה סביר, אין GORE בגרוש וכשיורים בגופות האיברים לא נראים ריאליסטים מי יודע מה

משעמם! נראה כמו משחק לא ריאליסטי. מאכזב :'(

ב COD אף פעם לא היה GORE (חוץ מב WAW). זה לא SOF או GTA ו IW לא יוסיפו GORE רציני למשחקים שלהם. תפסיקו לבקש GORE כי זה לא יקרה וזה גם לא מוריד את הרמה של המשחק. חוץ מזה אם הם רוצים לשפר דברים יש להם עוד הרבה זמן (3 חודשים ואחרי זה כניראה PATCH), גם זה לא GAME PLAY ברוב הזמן אז יכול להיות שחלק ממה שרואים פה יראה טוב יותר במוצר הסופי.

משעמם אני עוד איך שהוא יכול להבין אבל לא ריאליסטי? :kopfpatsch: כל דבר בסיפור של MW אפשרי והיוני שיקרה בשלב מסויים, זה שזה עוד לא באמת קרה זה משהו אחר :screwy:

בקיצור ניראה כאילו פספסתם כמה דברים לפני שהגבתם :lol:

• תגובות 1.8k
  • צפיות 155k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

סה''כ נראה חמוד חבל שחיל אוויר לא נתנו לי להקשיב למה שאומרים שם ב3 פעמים האחרונות שניסיתי לראות את זה

פורסם

משעמם אני עוד איך שהוא יכול להבין אבל לא ריאליסטי? :kopfpatsch: כל דבר בסיפור של MW אפשרי והיוני שיקרה בשלב מסויים, זה שזה עוד לא באמת קרה זה משהו אחר :screwy:

לא הבנתי אותך, אתה בעצם טוען שהוא כן ריאלסטי ?

כי אם כן אז אז לא. (יצא משפט מוזר :silly:)

COD4 לא היה ריאלסטי בכלל, ירייה עם DG בחזה לא הורגת אבל דקירה בציפורן של הרגל כן !

גם כל הקטע של ההתרפאות וזה ממש לא ריאלסטי, אבל אל תבין אותי ככה אני חושב ש COD 4 הוא אחד המשחקים הטובים,

אבל אין קשר בין זה לבין האם הוא ריאלסטי, הם גם לא מנסים לעושת אותו ריאלסטי, אני איתם, אם הם ישתמשו באותה נוסחה של COD 4 אני מרוצה.

פורסם

לא הבנתי אותך, אתה בעצם טוען שהוא כן ריאלסטי ?

כי אם כן אז אז לא. (יצא משפט מוזר :silly:)

COD4 לא היה ריאלסטי בכלל, ירייה עם DG בחזה לא הורגת אבל דקירה בציפורן של הרגל כן !

גם כל הקטע של ההתרפאות וזה ממש לא ריאלסטי, אבל אל תבין אותי ככה אני חושב ש COD 4 הוא אחד המשחקים הטובים,

אבל אין קשר בין זה לבין האם הוא ריאלסטי, הם גם לא מנסים לעושת אותו ריאלסטי, אני איתם, אם הם ישתמשו באותה נוסחה של COD 4 אני מרוצה.

יכול להיות שהיה כמה פספוסים במערכת פגיעה אני לא אומר שלא, תמיד יש דברים כאלה :lol: אבל בכל משחק יש גבול לריאליזם, אם לא היה את ההתרפאות המשחק לא היה זורם כמו שצריך. אם אתה משווה את MW למשחקים אחרים הוא ריאלסטי. אתם צריכים להבין שיש גבול לריאליזם במשחק כי בשלב מסויים זה פוגע. חוץ מזה אתם מוזמנים לשחק על רמה קשה, היא בדרך כלל יותר קשה מהמציאות :lol:

פורסם
  • מחבר

סידרת COD הינה סידרת ארקייד לכל דבר .

וזה מה שיפה בסידרה הזו, זה ארקייד יריות מגוף ראשון מהמשובחים שיש.

למי שלא מבין מה זה אומר משחק יריות ריאלסטי אני מציע לראות את ההבדלים בין משחק כמו נגיד COD4 לבין משחק כמו ArmA

CoD4= Arcade

ArmA= Realism

ולמי שמחכה חמשחקים ריאליסטים, יוכל להתעדכן כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396074.0

פורסם

עושה רושם שהמנוע של המשחק לא לקח צעדי ענק לעומת COD4, אבל הוא מספיק חי כדי לספק את הסחורה.

לפי הסצינות בטריילר, נראה שהולכים להיות כמה רגעים מדהימים במשחק.

וככל שנחשפים עוד פרטים נראה שהכותר הבא עשוי להצליח כמו קודמו. השאלה האם זה אפשרי ש-Infinity Ward יצליחו להתעלות על אותה הצלחה?

עוד מוקדם, אבל נראה שמשחקיות, מנוע וסיפור טוב יש לנו.

אני מניח שהדברים הקטנים כמו חידושים בממשק, מערכת תגמול במולטי וכו'- יעשו את ההבדל בין הצלחה לבין מלך חדש לסדרה.

פורסם

if it aint broken , dont fix it

אני מוכן לקבל יותר בדיוק מאותו מוצר. משחק מצוין שאין צורך לעשות בו שיפורים דרסטיים. לדעתי לפי הטריילר (שלא מראה הרבה אגב אבל זה מה יש) המשחק הולך לספק את הסחורה והוא נראה כמו סרט. אין מה להתאכזב לדעתי אלא להיפך.

פורסם

if it aint broken , dont fix it

לא מסכי עם הגישה. אם אפשר לשפר אז למה לא?

פורסם

כי רוב הסיכויים שלמרות הרצון לשפר בסופו של דבר המשחק יהרס/יהפוך לפחות כיפי.

פורסם

זה מדאיג אותי שבטריילר אין שום איזכור לפעולות צליפה :'(

פורסם
  • מחבר

ואותי זה משמח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים