פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים זה היה לvic שכותב כאילו הוא יותר טוב מכולם ובעצם הוא חסר חיים שכל היום מחובר לפורום הזה.. אם לא הבנתם..אבל בקטנה
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מחבר יום שלישי,עוד חודשיים וארבעה ימים המשחק ישוחרר. מישהו מהפורום כבר הזמין?
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים לא הזמנתי, אני אחכה עד שהוא יגיע לסטים ויהיה עליו איזה מבצע חייתי אבל עד אז, אני אתנחל אצל חבר שלי על הבוקס, הוא הזמין דרך הלינק שנתת סיימון
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מחבר שכח ממבצע "חייתי" בסטים לפחות בשלושה חודשים הראשונים. עריכה: דבר אחר, אוי כמה שאני באמת מקנא בדניס
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים אני מצפה שזה יהיה משחק מאוד טוב, אבל ההתלהבות שלכם מה זה נראית ילדותית. ז''א, אז מה אם הוא שיחק בזה כבר. מה קרה? בעוד חודש-חודשיים זה יהיה בחנויות. אין לכם מה לעשות בזמן הזה, חוץ מלהזיל ריר על מה שיהיה.
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים זה לא אנחנו, אלא Infinity Ward אשר הרגילה אותנו לגימור מושלם, משחקיות מלטפת, עלילה הוליוודית והנאה צרופה. אז בתור מעריצי הסדרה, אם אנחנו לא מזילים ריר- סימן שיש לנו בעיה בבלוטות הרוק.
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים זה לא אנחנו, אלא Infinity Ward אשר הרגילה אותנו לגימור מושלם, משחקיות מלטפת, עלילה הוליוודית והנאה צרופה. אז בתור מעריצי הסדרה, אם אנחנו לא מזילים ריר- סימן שיש לנו בעיה בבלוטות הרוק. או שהוא קצת overrated אני לא אומר שהוא לא יהיה משחק מצויין... אבל עדיין...
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים אני מצפה שזה יהיה משחק מאוד טוב, אבל ההתלהבות שלכם מה זה נראית ילדותית. ז''א, אז מה אם הוא שיחק בזה כבר. מה קרה? בעוד חודש-חודשיים זה יהיה בחנויות. אין לכם מה לעשות בזמן הזה, חוץ מלהזיל ריר על מה שיהיה.כל כך משעמם בתקופה הזאת שאין מה לעשות חוץ מלהזיל ריר עד שהוא יצא או עד שיצאו משחקים אחרים שיהיו מעניינים לא פחות...
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים גם אם זה קטע שראינו , הבנאדם שיחק באחד המשחקים הכי מצופים של השנה...הבן אדם שעניתי לו עם תגובתי לא הבין למה סיימון קינא בדניס ששיחק במשחק למרות שהוא שיחק בקטע שיש בסרטונים ביוטיובבכל מקרה יש את באטמן ואיזו הבאים עלינו לטובה, אך אני את כספי שומר לCOD MW2
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים מחבר חצי ממה שהוא ראה כמעט יש לך ביוטיוב... אתה בעצם אומר שאם היו מציעים לך ב 50 ש"ח את המשחק לצפיה היית שוקל לרכוש אותו? דבר אחר, אריזת המשחק הפעם לא מוצלחת לדעתי כמו הקודם (קוד4), רק אני מוצא דימיון?
פורסם 2009 בספטמבר 716 שנים מחבר עגור משהו עם הרגליים של החייל והגוף לא מסתדר לי.כשמסתכלים מקרוב רואים שזה בגלל האפוד והציוד אבל מרחוק זה תמיד נראה לי כמו עגור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.