עבור לתוכן

2 Call of Duty: Modern Warfare- כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

מה הבעיה עם מה שהוא עשה?

לפי מה שאני מבין, נכון WAREZ וכל זה, לא חוקי.

אבל, נניח אני קניתי את המשחק (כרגע באמת קניתי אותו, דרך STEAM, שילמתי אפילו די הרבה!)

ואני רוצה להוריד אותו מבעוד מועד, וברגע שיגיע יום רביעי או משהו, רק להכניס את KEY.

מה הבעיה עם זה?

לי זה נשמע חוקי לגמרי.

• תגובות 1.8k
  • צפיות 155k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

זה דלף... זה לא חוקי.

פורסם

עקרונית חוץ מהעובדה שהחברה עצמה לא אישרה pre install למשחק... זה חוקי וחברות רבות עושות את זה עם תהליך Pre install (כמו למשל AION לפני שהוא יצא).

פורסם

התקשרתי היום לארקדיה כדי לשלם להם ,המוכר אמר לי שכבר מחר המשחק יהיה בחנות....היגיוני???

לא שזה רע, לקחתי חופש מהעבודה :P , סתם סקרן

פורסם

אפילו חברות תוכנה עושות את זה (כמו מיקרוסופט )

לא מבין מה הבעיה.

ככה אני בא, מוריד את זה, וביום שאני משיג KEY (חוקי ששילמתי עליו במיטב כספי) אני מכניס אותו ומתחיל לשחק.

נראה לי עדיף מאשר אחכה שזה יהיה בSTEAM ואז אצטרך להוריד מ STEAM יחד עם כל העולם ועוד פה מישראל שזה זז ממש לאט, ואני יוריד את כל ה 12 ג'גה שלו או כמה שלא יהיה באיזה 20 קיי בקושי!

(ככה יורד לי לרוב ב STEAM ובמיוחד שיש עומס על השרתים שלהם)

פורסם

אבל הם לא איפשרו את זה... זה גנוב\הודלף. בכל מקרה, לא היתה אמורה להיות אפשרות להוריד את זה... אז זה לא חוקי.

פורסם

התקשרתי היום לארקדיה כדי לשלם להם ,המוכר אמר לי שכבר מחר המשחק יהיה בחנות....היגיוני???

לא עקבת אהה??

ארקדיה מחר בחצות פותחת את החנות כדי שמי שהזמין יוכל לבוא ולקחת ולהנות מהמשחק מבין הראשונים.

מכך נובע שהגיוני שמחר המשחק יהיה בחנות...

יאללה חבר'ה , תפסיקו כבר לדבר על מה שהודלף או לא.

כל עוד זה לא הגיע מהמפיצה/מפתחת באופן רישמי, זה לא חוקי.

יכול מאוד להיות שיהיה Pre-Load בסטים החל מיום שלישי...

פורסם

אני לא מאמין, אין SNIPER ? או שפספסתי משהו??

פורסם

מה??? מאיפה זה בא?

אנשים כל כך מתרגשים הם מתחילים להזות...

פורסם

יש בארט במשחק , יותר מזה לא צריך... :lol:

מעניין מתי יבוא מישהו וירשום שוב פעם " שמעתם שאין Dedicated Server? " :lol::lol:

פורסם

בטח שצריך ,אני לא סובל את הסנייפר הזה. ואני משחק רק עם סנייפר.

זה היחיד שיהיה?

פורסם

בראט??? למי איכפט מבראט? M40 הרבה יותר טוב...

פורסם

יש יותר מנשק צלפים אחד.

יש איזה ארבע או משהו כזה, בהחלט אמור לספק את כל הצלפים פה.

בכלל לפי מה שראיתי מבחינת נשקים, ממש אין בעיה ויש אין ספור נשקים.

לדעתי המשחק יהפוך מאוד מעניין קצת אחרי שהוא יצא ויתווספו מפות ו SKILLS ומה לא.

אני אישית מעדיף גם לסייים אותו קודם ב HARD ולהנות מכל רגע ולחקור כל ס"מ בכל מפה (ככה שבמקום 10 שעות משחק, יקח לי נניח 14 שעות או משהו כזה) ורק אחרי זה להתחיל לשחק ברשת.

מעצבן שהמחיר שלו קצת גבוה :(

אני מקווה שהם רק יתנו מקסימום תמיכה, יוציאו PATCHES כל פעם שצריך, יעדכנו את המשחק עם מפות חדשות ו SKILLS ומה לא כל הזמן, יוסיפו נשקים ועוד מלא דברים ככה שגם שנה או שנתיים מעכשו (עד שיצא הבא בתור) יהיה כיף לשחק בו כמו שהיה כיף ב CALL OF DUTY 4 !

:jump:

פורסם

^ ממתי מוסיפים SKILLS ונשקים בפאצ'ים שלהם?... זה בחיים לא יקרה. מקסימום מפות וגם זה יהיה רק עוד איזה חצי שנה....

פורסם

לדעתי בתור אחד ששילם 60 דולר למשחק, מגיע כשקצת ישקיעו בנו!

כשאתה קונה משהו כמו LEFT FOR DEAD וכל אלו, כן יש תוספות כל הזמן, וכנל למשחקים נוספים בסגנון.

לפחות שיפתחו את המנוע שלו ככה שכל אחד יוכל לבנות מפות, משחקונים, נשקים ועוד ולהוסיף אותם למשחק בהורדה ישירה.

וגם (מניח שדיברו על זה, אבל לא קראתי הכל) מעצבן שאין שרתים ייעודים אך ורק למשחק :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים