פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים ארקדיה בדיזינגוף מביאה את המשחק בדקות הראשונות של ה10 ל11...הייתה קנייה קבוצתית, פספסת...אוופס, איחרתי
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים לכל אלו שהחליטו להוריד את המשחק ועוד היו מספיק מטומטמים להודיע על כך על גבי הפורום לפחות תלמדו לקרוא את ה-NFO.This is Steam version of the game that requiresonline activation/key, both will officialy be possibleat the day of the release (10th November), you will not beable to install this until the official release date unlesssome1 provides some kind of workaround, crack for it,its here for those who want it.
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים למרות כל הסלידה, יוצא שנוכחות STEAM חובה בשביל לשחק במשחק עובדת בצורה יעילה... לפחות בינתים...
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים זה לא רק בינתיים , שנים שמשחקים בסטים בלתי פריצים...זה דבר ממש חיובי , אני מקווה שלא תצא למשחק פריצה , מי שרוצה לשחק , שיקנה...
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים שמעו וואלה שיחקתם אותה עם המחיר 165 שקל אני עכשיו מסתכל בכל מיני מקומות על מכירות מרוכזות הכל מינימום 200 אפילו 230 שקל... לא הבנתי למה סגרו את הרשימה שלכם? הריי כל המרבה,ככה זה טוב, מה אכפת לחנות להוסיף עוד אנשים לרשימה מבחינתם זה עוד כסף, זה לא שאנשים עכשיו יתחילו להתפשר ולזרוק כל אחד 250 שקל שזה כבר קנס גדול למשחק מחשב
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים כמה שהחנות תמכור יותר עותקים ב160 ככה היא תפסיד יותר בהנחה שהיא יכלה למכור אותם ב200...בכל מקרה, בארקדייה אתה יכול להזמין את המשחק ב190, ספק אם תקבל אותו על יום היציאה אבל אני בטוח שתקבל אותו בשבוע הראשון.
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים בבאג זה יוצא באותו יום ואני יודע שחנות אחת או 2 היו פתוחות ב 12והמחיר אני לא יודע אבל הוא יהיה כמו המחיר ברוב המקומות
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים בטח לא ייקח להם יותר מדי זמן גם לפרוץ אותו.... אני תוהה לעצמי... אני אמנם לא מבין בפריצות, אבל אני לא רואה איך יצליחו לפרוץ את המולטי... ומקסים, הזכרת פה מכירה בגיימר. אפשר לינק?
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים שווה להזמין עכשיו בסטים או שיש מצב שהמחיר ירד קצת עוד שבוע שבועיים ?אין סיכוי שהמחיר יירד בחודש הקרוב.
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים בחודש הקרוב??צריך להיות מבצע מטורף כדי לגרום למחיר לרדת...בסטים COD4 עולה 40 דולר וזה משחק מלפני שנתיים...
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים מתי המשחק כבר יגיע לאקדייה? אני מת להביא את העותק שלי כבר!והמחיר עדיין נשאר 165? (כי באתר שלהם המחיר עלה ל249)
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים אני תוהה לעצמי...אני אמנם לא מבין בפריצות, אבל אני לא רואה איך יצליחו לפרוץ את המולטי...ומקסים, הזכרת פה מכירה בגיימר. אפשר לינק?בגיימר המחיר עולה על 200 (ליתר הדיוק 230...)אלי, המשחק יגיע ביום שלישי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.