פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים SimonSixתגיד אתה יכול לפרט קצת את החוקים כי לדבר ככה זה ניראה כאילו מותר זה לא שאנחנו מפרסמים לינקים או שאומרים מקומות הורדה אנחנו רק מדברים על זה בככלי ואני לא אומר לך את זה בציניות
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים קשה להיכנס לחוקי הפורום ולקרוא לבד??תוספות חוקים ספציפיות לפורום משחקים:* דיונים על פריצות, הורדות ותכנים לא חוקיים בנוגע למשחקים- אסורים בתכלית האיסור.
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים עשו את זה פשוט כדי שלא יהיו פירצות בחוקים.לא לדבר על זה בכלל!כשבנאדם רושם שהמשחק בדרך אליו , לכולנו ברור מה הכוונה במיוחד שהוא יהיה זמין לכל העולם ביום שלישי.וכשמישהו מגיב לו "אתה מוריד? " ,פה כבר מתחיל להיות דיון שהוא לא לעניין...
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים מה לא ברור באסור לדון בתכנים לא חוקיים : אסור להכתוב בהודעה תוכן הקשור לאחד בהדברים שמופיעים בחוק שצוטט. מישהו יודע אם יעשו PRE LOAD ב STEAM?
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים סביר להניח שיהיה PRE LOAD , המשחק עצמו די גדול , זה ייצור להם עומס על השרתים אם הם לא יעשו PRE LOAD.מה שגם זה יעצבן מאוד את אלה שכן קונים דרך סטים...
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים במקרה שסיימון לא היה ברור מספיקאני לא רוצה לראות פה הודעות על תוכן המשחק לפני ה10/11אל תגרמו לי לנעול את הנושא הזה (וכל נושא אחר שתפתחו)
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים תגידו בשביל לשחק אני יהיה חייב להתחבר לסטים ?לפי איך שזה ניראה המשחק הוא STEAM POWERED ודורש ש STEAM יעבוד ברקע, אם לא אני לא רואה איך הם הולכים לשלב את כל הכלים של VALVE במשחק (הענן,VAC וכו').
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים רגע תנו לי להביןהמשחק יוצא בעוד ארבעה ימיםויהיה זמין בSTEAM רק ב11.12 ?יש דרך אחרת לקנות את המשחק ביום שיוצא?כי אני בספק אם זה יהיה זמין בחנויות בארץ אפילו אחרי שבוע שהמשחק יצא :-\
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים אוווו TheReaper חחח שימחת אותי שיהיה זמין בחנויות אבל חשבתי על דרך לקנות מהאינטרנט כי ביום הזה אני בבסיס :[AMIT MEG אצלי בSTEAM רשום Coming To Steam 11.12.2009
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים מחבר לפי איך שזה ניראה המשחק הוא STEAM POWERED ודורש ש STEAM יעבוד ברקע, אם לא אני לא רואה איך הם הולכים לשלב את כל הכלים של VALVE במשחק (הענן,VAC וכו').Modern Warfare 2 is set to reach more gamers the world over. Activision and Valve have revealed plans to unveil Infinity Ward’s Call of Duty: Modern Warfare 2 attributed with Steamworks features as a PC title.http://www.techshout.com/gaming/2009/26/activision-and-valve-proffer-modern-warfare-2-with-steamworks-features/STEAMWORKShttp://www.steampowered.com/steamworks/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.