פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים אסתפק בגלוק 18. אחרי שהיה באחד מהמקומות עם הצעצועים הכי מגניבים בצהל זה מה שאתה רוצה?! בוש לך! ואני חשבתי שMW2 ימנע טרור... ופוסטל נועד כדי למנוע אגרסיות
פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים התכוונתי שהטרור יעצור לפחות ליום אחד...אתה יודע, גם לטרוריסטים יש XBOX, PS3 , PC...
פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים אחחחח אין לי כבר סבלנות!! אני הזמנתי עם שליח עד הבית כי אני גר בצפון , ככה שאלי זה מגיע עד 48 שעות החל מיום שלישי
פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים התכוונתי שהטרור יעצור לפחות ליום אחד... אתה יודע, גם לטרוריסטים יש XBOX, PS3 , PC... אתה מתכוון יש להם BC, BS3, XBOCHS
פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים צודק, אבל עדיין זה גזענות לומר שאדם רגיל נוסע על ג'יפ עד שהוא רוצה לעשות פיפי וערבי נוסע על ג'יב עד שהוא רוצה לעשות את ביבי...ראיתי עכשיו ווידיאו של משימת הSPEC OPS שניקראת HIDDENאחת המשימות הראשונות שאני הולך לנסות...
פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים מחבר משונה, דיזנגוף סנטר סוגר את שעריו ב 23:00, וכל אנשי הבטחון עושים הקפות בקניון בשביל לסלק את כל המתקמפרים.לפני תריסר שנים לא היה את קסטרו שפתוח עד השעות הקטנות ולא היה את SHAPE החדר כושר שגם פתוח מאוחר,זמנים השתנו.מה שכן נראה לי שהשער הקצר לארקדיה סגור בשעות אלו ואולי צריך להכנס מקסטרו ולעשות סיבוב קל
פורסם 2009 בנובמבר 616 שנים כל מי שמתכנן משהו ביום שלישי בבוקר, שידע שהוא פשוט לא יבוצע... כי כולם פשוט ישחקו מ-12 בלילה ועד הבוקר... אם ביום שלישי תגיעו לעבודה, האנשים היחידים שתראו שם הם זומבים, המנהל ואולי איזה שרת או שניים...
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים אני כבר לא יכול לחכות!!! איזה מזל שדחו לי את הגיוס ל-15 ככה יהיה לי כמה ימים של חרישה לפני הגיוס
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים כמה חבל שהמורות הזקנות שלנו בבצפר לא יודעות על קיומו של MW2... אם הן היו יודעות הייתה מתארגנת לה עוד שביתה סטייל 2008
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.