עבור לתוכן

תמונות ראשונות מהמודינג שלי כנסו :}

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה הפרויקט רץ כבר 3 חודשים ובעוד כמה זמן שיהיה לי דרמל ועוד כמה דברים הוא יהיה כבר בשלבי סוף

בשביל לראות תתמונות כנסו ללינק תסמנו את השורת כתובת ותלחצו אנטר.

http://photos.walla.co.il/carter2

אז ככה כמו שאתם יכולים לראות קניתי וולקנו 7 ספארק שעובד פצצה ואני מאד מרוצה ממנו ב 3500 סל"ד והוא לא רועש במהירות זו

חוצמזה יש גם מאוור לדים של זיגזאג מתחת לספק אשר מוסיף לאווירה :} יש גם קטודה כחולה שמשתלבת יפה עם החלון שעשיתי.

הציפ הצפוני שלי היה ממש רותח לכן שמתי מאוור 40 מ"מ עליו שמקרר אותו קצת וגם על הכרטיס מסך הוספתי מאוור 60 מ"מ והוא

ממש עושה תעבודה שלו. המאוור שבגג נצבע ללבן והמאוור ששוכב על ההרדדסיק נצבע לצבע אדום ובקרוב ישמש למטרה נעלה יותר

עיגלתי כבר פעם כבל שאני לא אוהב תסגנון עיגול של חתיכה בצורת שפורפרת ובכבל החדש שלי 80 גידים חתוך כל 2 צמות (סיוט)

חתכתי את הצינור באמצע והכנסתי תכבל ואז עטפתי במין גומי לבן כזה שנותן לו גמישות מעולה.

בחלק החיצוני של המארז בדלת איפה שיש עיגול שחור יהיה מאוור לדים ירוק וגריל יפה (תודות לאבנר שהסכים להביא מחול)

ומקדימה במפרץ הדיסקים יש פרספקט כתום על אחד מהם שבקרוב יהיה חרוט עם תאורה.

חלול להרדדסיק ולספק ועוד דברים יבואו בהמשך ... עם הדרמל, איין באפשרותי לתת לכם נתונים לגבי מעלות כי משום מה יש אצלי

בעיה מוזרה שלא רואים טמפרטורה ההרדדסיק לפני היה 41 ועכשיו הוא 36-37 (אם זה עוזר ).

תודה מיוחדת ל avner ו yair gobani

פורסם

מודינג נחמד ביותר

המלצה קטנה :

1. שים את המאוורר של הדיסק מתחת לדיסק ושהוא לא ייגע בו כי המאוורר יוצר רעידות שיכולות לדפוק לך את הדיסק לאט ובטוח!!

שאלה :

אתה מרוצה מהספארק שלך , הוא מרעיש ב 6K סל"ד ??

מה הטמפ' שלך ב 3.5K סל"ד ?

פורסם
  • מחבר

המאוור שעל ההרדדסיק כבר לא נמצא שם כי ההרדדסיק על 37 כבר ככה

ובקרוב אני הולך לעשות פרויקט מיוחד במינו של מגירת קירור לבנות כמובן...

אני מאד מרוצה מהספארק אני לא יכול להגיד לך טמפרטורה כי אמרתי בגלל סיבה מוזרה וניסיתי הכל אני לא יכול

לראות טמפרטורה חוץ משל ההרדדסיק.

אחרי שאתה עובר בפוצינומטר (החוגה) את האמצע ואז עוד קצת עוד מתחיל להרעיש וב 6000 סל"ד זה מטוס סילון

פורסם

נחמד!

אתה החלון אתה עשית ?

פורסם
  • מחבר

לא אבא שלי עם גקסון

חוצמזה בבית לא יכולתי לחתוך הוא לקח את זה לאיזה חבר שלו שיש לו מפעל

פורסם

אחי! יש לך את אותו המארז שלי! נכון אחלה מארז? אני הכנתי פאן-באס עם אבא שלי, ובקרוב אני עושה חלון משהו בסגנון שלך, ושם קטודה ירוקה, ובקרוב יהיו תמונות...

מודינג נחמד...

פורסם
  • מחבר

כן זה באמת אחלה מארז מה שטוב בו זה שאיין בו ברגים

הכל נפתח בחיבורים כאלה.

גם אני חשבתי על ירוק אבל איין כמו כחול קלאסי 8)

דבר איתי אם יהיה לך איזה בעיות עם החלון .

נ.ב

אני גם רוצה להכין פאן באס נדבר איתך נראה אייך עשית ;)

פורסם

אחלה, לאחר שאני יעשה את החלון (מישהו עושה לי גם כן במפעל) אני יצלם את המארז ואת הפאן באס, ואני יצלם גם את המעגל של הפאן באס ותראה איך עשיתי.. מה שמעולה במארז הזה שהוא בין היחידים שראיתי שמגיע עם מקום למאוורר למעלה.. ואהבתי מאוד את השליפה המהירה של הדלתות כמו שאמרת עם בורג אחד בלבד ללא צורך במברג..

אני חייב לציין שהסידור כבלים שלך יפה מאוד ! אתה לא יודע כמה כבלים מהספק ומהפאן באס נהיו אצלי.. אחרי שאני יעשה את החלון אני הולך ל"העלים" את כולם עם אזיקונים. הכבלים של ה-IDE שלי מעוגלים בתוך צינורות שקופים.

דרך אגב, לא נראה לי שיהיה יעיל לעשות מאוורר איפה שסימנת, כי באיזור זה אין חום רב להוציא, או איזה חלק שיהיה טוב להזרים אליו אוויר.. אני שם מאוורר באיזור של המעבד שלי..

נ.ב- על כמה מעלות אתה עומד? וכמה היו לך לפני הספארק?

פורסם
  • מחבר

איפה שסימנתי זה יותר ליופי זה יהיה מאוור לדים ירוק וגריל יפה ואיין לי שום מאוור שמכניס אויר

ככה שצריך איזה אחד שיכניס אויר לא על משהו מסוים סתם ככה .

כמו שאמרתי אני לא יכול להגיד לך על כמה אני עומד מכיוון שיש אצלי בעיה מוזרה שאני לא יכול לראות את המעלות

חוץ משל ההרדדסיק אבל מנגיעה עם היד אאני יכול להגיד שמחם הוא הפך ללא חם בכלל שהוא לא עובד

שהוא מתאמץ מאד הוא ניהיה קצת חמים.

פורסם

אולי תקנה פאן-באס שמגיעים איתו חיישנים שאתה יכול להדביק במקומות שונים ולראות את הטמפרטורה, ככה גם תרוויח לראות את הטמפרטורה, וגם פאן-באס שאין לך

פורסם
  • מחבר

אכן חשבתי על דבר כזה 8) ואני מתלבט ביין זה של אנרמקס שנכנס בכונן 3.5 הקטן

לביין ה 5.2 הגדול כעקרון אני צריך שיהיה שליטה על 3 מאוורים ואם יהיה עוד אפשרות לאחד ספר

סבבה ו 3 חיישנים מעבד ציפ צפוני כרטיס מסך צבא כסוף או שחור עם תצוגה של מסך קטן

אם תוכל לעזור לי או מישהו אחר בקשר להצעות הן יתקבלו בברכה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים