פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים אני רוצה להעביר קלטת וידאו ישנה למחשב. יש לי כרטיס מסך RADEON 9200 ווידאו JVC 4 ראשים תודה מראש. :-*
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים אם יש לך VIVO בכרטיס מסך, כל שתצטרך לעשות הוא להשיג כבל RCA to RCA בשביל אות הוידאו, וכבל 2RCA to mini PL כדי ללכוד גם את האודיו. חבר את כבל הוידאו ליציאה של הוידאו ולכניסה של כרטיס המסך, ואת כבל האודיו תחבר מהיציאה של הוידאו ל-line in בכרטיס הקול.אם אין לך VIVO בכ"מ, אז תאלץ לקנות כרטיס טלוויזיה נפרד כדי לקבל כניסת וידאו.
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים האם הכרטיס מסך הוא VIVO? אם כן אתה פשוט יכול לחבר את יציאות הVIDEO OUT של הווידאו שלך אל הVIDEO IN בכרטיס מסך, להשתמש בתוכנת לכידת ווידאו כגון virtual dub על מנת לצפות בווידאו ולהקליט את מה שהוא משדר אל המחשב. זה העיקרון בכלליות מאוד, אתה מוזמן לשאול שאלות ממוקדות
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים מחבר שניה שניה, אני חיברתי את הוידאו למחשב וקרה הרבה כלום.מה זה אמור לעשות? להראות את הקלטת במחשב?
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים זה לא בדיוק אותה כניסה, אם יש לך מתפצל שמתחבר לכרטיס מסך אז אמור להיות לך אחד שהוא IN ואחד שהוא OUT. אחרי זה לך לאתר של ATI וחפש דרייברים שקשורים לVIVO, אין לי מושג איך קוראים לזה. עכשיו אתה צריך למצוא תוכנה לצפייה\לכידה בווידאו כמו virtual dub, windvr or power VCR
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים מחבר כל מה שיש לי בכרטיס מסך זה יציאה שדרכה אני מחבר את המחשב לטלויזיה ורואה סרטים. זה מה שאני צריך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.