עבור לתוכן

E4300 @ 3.0 מול E8400 שעל 3.0, כיצד יבוא לידי ביטוי הביצועים?

Featured Replies

פורסם

בתקציב הזה עדיף כב איזה פנום II

למשחקים הייתי לוקח את ה720 BE ועושה לו OC

עריכה : אה ומה שעוד רציתי לומר , זאת השוואה לא מי יודע מה חכמה ... סביר להניח שעם הקירור שיש לך גם למעבד החדש יהיה OC

• תגובות 39
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

למה שאני יקח מעבד פחות טוב משל אינטל?

פורסם

למה שאני יקח מעבד פחות טוב משל אינטל?

מה זאת אומרת "פחות טוב משל אינטל"

פורסם
  • מחבר

זה מעבד ממה שראיתי פחות טוב מה E8400 לא? אני לא בדיוק חולה על AMD לאחר התנסות לא טובה איתם.

פורסם

720BE טוב יותר מ-E8400. אבל לרוב זה לא כ"כ מורגש אלא רק בתוכנות/משחקים שינצלו את הליבה הנוספת.

פורסם
  • מחבר

אה אוקי...גם מבחינת .OC?

פורסם

במיוחד ב-OC.

פורסם
  • מחבר

לא ידעתי, לא ראיתי הרבה המלצות עליו לרוב, אבל אני אחשוב פעמיים לפני שאני מחליף..נשמע לא רע אם ככה.

פורסם

לדעתי תקח E5200... קח P43 נחמד, קירור רצחני ותעשה OC ללפחות 3.6.... יש סיכוי יחסית גבוה שתגיע גם ל-4GHZ... (כל זה עם זיכרונות הכי פשוטים של 800MHZ...).

שווה כל שקל!

פורסם

אם כבר קיצוני

אז Q זול כמו הQ 8200

ואיעתו אוברקלוק קיצוני

תקבל 4 ליבות שיהיה טוב גם במשחקים .

פורסם

הוא בכלל לא מגיע לתדרים גבוהים, כביכול הייתי מצפה מ-45 ננומטר להיות ברמה של Q6700 אבל זה ממש לא כך.

עם מכפלה נמוכה מאוד של 7 ובאס גבוה של 1333Mhz יהיה קשה לעשות לו אוברקלוק וזה ידרוש לוח אם חזק. עם Q6700 אפשר להגיע הרבה יותר רחוק עם לוח-אם חלש יותר ומן הסתם שהוא גם חזק יותר לפני אוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

כמה עולה Q6700 היום? שווה את המחיר? המעבד הבא אני מעדיף שיהיה מרובע ליבות..אני רואה שזה מתחיל לתפוס יותר תאוצה מבחינת תמיכה במשחקים וכו'..והמחירים לא כזה גבוהים מהשאר.

פורסם

ליאב אם אין הגבלה על המחיר ואתה עדיין רוצה חיית אוברקלוק

כמו שאמרתי , Q8200 . P43 יוכל להביא לך 3.2

אתה לא הולך לשבור שיאים.

אם אתה רוצה מעבד קיצוני..

אז זה ללא ספק הQ9550 .

פורסם

PEGASUS

לא קיים לוח P43 שמסוגל לספק באס של 1828Mhz. מה שאתה אומר זה לא נכון בכלל.

ה-Q8200 הוא אוברקלוקר על הפנים שדורש לוח חזק מאוד, דבר ש-Q6600 יכול לעשות באותה מידה ולספק את אותם ביצועים.

Q6700 לעומת זאת מגיע עם מכפלה גבוהה של 10 ועם FSB של 1066Mhz, אוברקלוקר מעולה.

Q9550 יקר ללא סיבה הגיונית, 720BE/Q6700 אינם רחוקים ברמת הביצועים, עם אוברקלוק קליל ביותר הם עוקפים אותו.

ה-Q6700 עולה 890 שקלים בכמה חנויות, ברוב החנויות הוא עולה הרבה יותר, לכן צריך למצוא מחיר טוב.

המעבד אשר שקול אליו מצד AMD הוא פנום 2 720BE, גם כן אוברקלוקר מעולה והוא משולש ליבות לכן יש לו יתרון על E8400 במשחקים שמנצלים זאת. שניהם מעבדים מעולים ובגלל ההפרש במחיר ואפשרויות השדרג בעתיד אני נוטה להאמין שעדיף כיום לקנות 720BE או 710 מאשר E8400/E8500/Q6700, שלא לדבר על Q8200 שהוא מחוץ למשוואה.

פורסם

אני גם מסכים עם NIKE

:xyxthumbs:

בתכ'לס הQ6700 מכל סדרת הQ של אינטל הוא הכי משתלם בעליל.

למה זה יהיה טוב לשלם עוד 600 שקלים על Q9550? יכולות OC דיי זהות פלוס מינוס(תכ'לס צריך בשבילו לוח יותר רציני והוא מגיע עם באס 1333 ועם 8.5K)

מעבר מ2 ליבות ל2 ליבות אחר זה בזבוז.

זה כמו חבר שלי שהיה לו E2160 רצה לקנות E8400 עשיתי לו OC ל3.2 ונתתי לו תקירור שלי F7P והיה לו מעבד ברמה של הE8400

אחרי כמה זמן הוא היה מרוצה מאוד מזה ונשאר עם זה ככה שאין טעם להחליף מאותה ארכיקטורה לאחרת.

אם כבר מעבר לQ או מעבר למשולש של AMD ה720 אחד המעבדים הכי משתלמים שיש כיום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים