עבור לתוכן

I have seen the GOD of modding

Featured Replies

פורסם

נתקלתי בזה בטעות אבל מי שעשה את הפרויקטים הבאים הוא גאון במיוחד ה LANPC הוא עשה פשוט הכל

http://www.zapwizard.com/main.html

אני מעריץ אותו

פורסם

איזה פרוייקטים ענקיים!!

בינתיים הסתכלתי רק על המוד של המחשב בתוך הקופסא לחומרים מסוכנים או מה שזה לא היה...

פשוט ענק!!!

פורסם

Whoa.

אכן חבר'ה מקצועיים ביותר..

פורסם

מדהים.....smile1

פורסם

איזה פצייץ!

פורסם

omg! :o :o

לא אנושי הוא משנה צורה וצבע לכל דבר שזז

נראה לי הוא עושה מודינג לאנשים גם L ;DL

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי ביראיה גדולה

I HAD SEEN THE GOD OF MODDING

אני חושב שהוא יכול לעשות לכל דבר שזז, הוא מקצוען רואים את זה בLANPC כל החיבורים עוצבו מחדש ועוד

פורסם

זה לא "חברה" אלא "סייקו אחד" שמשתתף בפורומים של BITTECH ועובד בAMD ויש לו ימבה כסף.

פורסם
  • מחבר

זה לא "חברה" אלא "סייקו אחד" שמשתתף בפורומים של BITTECH ועובד בAMD ויש לו ימבה כסף.

מה זה משנה אם הוא מיליונר או סתם מישהו, הוא חשב ביצע ויצר מודינג מדהים שבו 99% מכל המחשב היא עבודת יד שלו, אז מה שה משנה אם יש לו כסף או לא, אם לך היה כסף הייתה חושב על דבר כזה וגם עושה אותו?

פורסם

מה זה משנה אם הוא מיליונר או סתם מישהו, הוא חשב ביצע ויצר מודינג מדהים שבו 99% מכל המחשב היא עבודת יד שלו, אז מה שה משנה אם יש לו כסף או לא, אם לך היה כסף הייתה חושב על דבר כזה וגם עושה אותו?

IAKOVL צודק. כל המארז הוא עבודת יד. אי אפשר להשיג מארז כזה מוכן בשום מקום.

פורסם

כמו שהמשפט אומר והוא נאמר פעמים רבות.

"במודינג הגבול הוא התקציב ויצירתיות" וכששני אלה משולבים ביחד אנשים מגיעים לדברים מדהימים כאלה.

ואתה לא חייב להיות עשיר מאד מאד בשביל לעשות דברים מדהימים קח לדוגמא את the byter המודינג שלו

פשוט מדהים ואני חושב שהפורום יכול להתגאות שהמודינג שלו מפורסם אצלנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים