פורסם 2009 במאי 1016 שנים לא יודע מה קרה אני פועל עם 2 מסכים ובטלתי אחד אתמול ולא יודע פתאום זה לא פועל לי פתאום מה יכול להיות וזה רק היציאה השניה לא יודע למה
פורסם 2009 במאי 1016 שנים מחבר כן פשוט אני לחוץאז ככה יש לי את הכרטיס מסך ati hd4890 ו2 מסכים שמחוברים ל2 היציאות הכל טוב ויפה שתי המסכים עובדים ביחד אתמול בטלתי מסך אחד והיום החזרתי והמסך לא קולט שידור אבל לפי הדריבר יש 2 מסכים אני רואה את העכבר עובר לצד השניוהחלפתי כבלים בין מסך למסך והבעיה היא בחיבור ה מספר 2 בכרטיסמה זה יכול להיות מה פתאום היציאה נדפקה??למי שיש 2 מסכים יודע שלא משנה מה 2 המסכים פועלים בהפעלת המחשב וזה לא קורהרק אחד עובד בבקשה עזרו לי
פורסם 2009 במאי 1016 שנים בדקת כל מסך בנפרד ? בדקת על מסך עם כבל אחר ?ניסת לבטל את שני המסכים ואז להחזיר ?
פורסם 2009 במאי 1016 שנים מחבר כן אחי בדקתי הכל רק זה עושה בעיה ביציאה השניה וגם אני רואה שהמחשב קולט את המסך ואת הרזולוציה אבל לא משדר ואני מחבר את 2 המסכים עם מתאם dvi to vga בבקשהה עזרה מחשב חדש אני לא רוצה כבר ללכת לסדר אותו
פורסם 2009 במאי 1016 שנים אין לך מה לסדר אם הבעיה היא רק ביציאה השניה..פשוט תשחק עם ההגדרות..נסה לנתק את המתאם ולהחזיר..נסה לבטל את הDUAL SCREEN ולהחזיר..
פורסם 2009 במאי 1016 שנים מחבר אין אחי עשיתי הכל אבל יש משהו מוזר כאילו היציאה משדרת וקולטת אבל לא מציגה תמונה אז ככה אני יסביר לך את זהבדריבר שאני מכניס את הכבל הוא ישר אומר לי שניכנס משהו חדש למחשב ואז בדריבר הוא מראה לי עוד מסך עם הרזולוציה והכל כאיזה משהו שם בחיבור לא טוב או איזה הגדרות אבל זה לא הגיוני כי הפעלתי אותו גם ב xp וגם ב vista וזה עדין לא עובד לא יודע מה הבעיה יש מצב שפין אחד לא עובד טוב או משהו?תודה רבההה לכולם
פורסם 2009 במאי 1016 שנים תמחק ותתקין את הדרייבר של ATI 9.4 מחדש, אם נגעת בטעות במשהו בהגדרות זה יתאפס חזרה ויעבוד
פורסם 2009 במאי 1016 שנים מחבר תודההההההההה רבה לכולם בסוף מחקתי והתקנתי וזה לא עזר אז שחקתי בכל ההגדרות של המסך השני והצלחתי בסוף אם זה יקרה למישהו אני לחצתי על composite sync ב monitor properties 1 שזה החיבור השני וזה עובד תודה רבה לכל מי שעזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.