פורסם 2009 במאי 1016 שנים היי , לפני הכותרת מה ההבדל בין הSamsung T220 ל Samsung T220P ? מה עדיף?עכשיו לכותרת הראשית - ניסיתי להבין מה יותר טוב - למטרת כל שימוש - משחקים \ סרטים \ כללי \לכתוב טקסטלפי הביקורות שלכם ה2243 מתאים למגוון רחב של אפשריות - שזה אומר כל שימוש והT220 מתאים לפחות לשימושים? מה זה אומר פחות שימושים - לקרוא טקסט לא יהיה נוח?ואם שניהם לא יהיו על המקיסמום רזולוציה שלכם אלא על פחות - זה עדיין משנה? כי אני אישית לא חושב שאני יכול להיות על מקיסמום רזולוציה כשנאי משתמש באחד מהםהמסך מיועד לחבר - לי יש 226BW ואני מרוצה מאוד מהמסך הזה - מסך מעולה לדעתי - למרות הביקורת הלא הכי מוצלחת עליו באתר שלכםתודה
פורסם 2009 במאי 1116 שנים היתרון היחיד של ה-2243BW הוא אפשרות לשנות גובה ולסובב את המסך. אם אין לך שימוש באפשרויות אלה, שני המסכים הם היינו הך עבורך.לא מומלץ לעבוד על רזולוציה נמוכה מהטבעית (מקסימלית). זה גורם לטקסט להיראות מטושטש ולא מנצל את המסך.
פורסם 2009 במאי 1116 שנים היתרון היחיד של ה-2243BW הוא אפשרות לשנות גובה ולסובב את המסך. אם אין לך שימוש באפשרויות אלה, שני המסכים הם היינו הך עבורך.יתרון לא של מה בכך. מדובר במעמד איכותי וארגונומיה מעולה. לא רואה סיבה ללכת על ה-T220 המצועצע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.