פורסם 2009 במאי 916 שנים שלום רב,מחשב המדיה סנטר שלי מחובר כרגע לרסיבר בשני חיבורים: HDMI וקואקסיאלי. ברגע שאני מנתק את הקואקסיאלי, אין בכלל סאונד.כשאני נכנס לאפשרויות של התקן ה HDMI ומבצע את בדיקות השמעת הצלילים והפורמטים, מתקבלת ההודעה הבאה:------------------------------------------------------------------------------------------------- ל- WINDOWS לא הייתה אפשרות להשמיע את צליל הבדיקה. תמיכה בתבנית זו תהפוך לבלתי זמינה--------------------------------------------------------------------------------------------------כרטיס המסך במחשב הינו: Sapphire ATI Radeon 2600XTלוח אם (עם כרטיס קול מובנה):GIGABYTE GA-P35-DS3 rev 1.0רסיבר של דנון 2308אז מה ניתן לעשות כדי שאוכל לקבל סאונד רב ערוצי דרך ה-HDMI, מבלי להזדקק יותר לכבל הקואקסיאלי?תודה רבה
פורסם 2009 במאי 1116 שנים הייתה לי בעיה דומה.נסה את זה:1. בדוק שכל הדרייברים מותקנים (במנהל ההתקנים שבמחשב שלי). אם חסר דרייבר של ATI התקן אותו בעזרת WindowsUpdate2. במאפייני קול ושמע בלשונית קול צריך לבחור את ההתקן המתאים.
פורסם 2009 במאי 1216 שנים מחבר תודה Hהאמת שכל הדרייברים מותקנים, אבל אמרו לי בפורום אחר שצריך להתקין גם:HDMI Audio Drivers של RealTekולפני זה צריך להתקין: Microsoft UAA Bus Driverהאם ידוע לך משהו בקשר לכך?כמו כן לא הבנתי בדיוק את הסעיף השני אצלך. איפה מוצאים את מאפייני קול ושמע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.