עבור לתוכן

קניית LCD של סמסונג - LA40A650 - אשמח לעזרה!

Featured Replies

פורסם

שלום.

אז ככה, יש לי כמה שאלות בנוגע לדגם ה - FULL HD של סמסונג: LA40A650 - 40 אינץ'..

הכוונה לטלוויזיה הבאה: http://www.miniline.com/Samsung/Index.asp?ArticleID=397&CategoryID=129&Page=1

1. האם זה הדגם הכי חדש של סמסונג בארץ?

2. כמה זמן עבר מאז הטלוויזיה הזאת הגיעה לישראל?

3. בדקתי בזאפ ועכשיו אפשר לרכוש את הטלוויזיה ב - 7 אלף ש"ח. האם מהרשימה הבאה מישהו יודע בוודאות שמדובר בחנות אמינה ושבטוח לקנות דרכה?

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=711741

4. ברגע שאני רוכש את הטלוויזיה מחנות X אז הם שולחים לי את המוצר ומגיע לאחר כמה ימים טכנאי של סמליין (היבואנית הרשמית) ובעצם "מחבר" את הטלוויזיה?

5. האם מדובר באמת בדגם איכותי שישמש אותי גם לשידורי SD, HD ובעתיד בשביל ה - PS 3?

אשמח אם תענו לי על השאלות.

תודה מראש.

פורסם

1. כן (מהיבואן המקורי), יש 656 שהוא לא מהיבואן המקורי שמגיע עם scart

2. הטלוויזיה כבר נחשבת ישנה, אמור להגיע דגם מחליף

3. HI FI החנות הראשונה - אחריות 3 שנים של סמליין

4. רק אם זה עם מתקן תליה

5. כן

חשוב לי לציין שהמסך הוא מסך קריסטלי. ככה שאם יש לך חלון או ויטרינה אז המסך לא מומלץ.

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על הצבע האדום המתחלף או על מה אתה מדבר? מה זאת אומרת אם אין חלון זה לא שווה?

פורסם

הוא מתכוון שאם יש לך חלון או משהו בסגנון הזה אז האור ישתקף לך על המסגרת של הטלוויזיה הזאת (וזה ממש מעצבן בעין)

פורסם
  • מחבר

יש הבדלים משמעותיים בין הדגם הזה לדגמים החדשים יותר שיש כבר בארץ לא ביבוא רשמי? כמו ה - A656 וכאלה?

או שזה הבדלים יחסית קטנים ולא שווה להשקיע עוד כמה אלפים בשביל זה..

פורסם

יתרון - ה 656 מגיע עם סקארט.

חיסרון - הטלוויזיה מובאת לארץ לא דרך סמליין לכן האחריות מוטלת בספק.

וזה לא דגם חדש. זה דגם אירופאי מקביל לפי מה שהבנתי.

במידה ויש לך חלון או משהו שיכול לגרום השתקפויות תשקול את הפיליפס 7403. טלוויזיה מדהימה לדעתי.

פורסם
  • מחבר

יתרון - ה 656 מגיע עם סקארט.

חיסרון - הטלוויזיה מובאת לארץ לא דרך סמליין לכן האחריות מוטלת בספק.

וזה לא דגם חדש. זה דגם אירופאי מקביל לפי מה שהבנתי.

במידה ויש לך חלון או משהו שיכול לגרום השתקפויות תשקול את הפיליפס 7403. טלוויזיה מדהימה לדעתי.

למה בעצם גורמת אותה ההשתקפות? אם יש לי חלון מצד שמאל שמאיר על הטלוויזיה זה יכול לגרום לבעיות? מה בעצם הבעיה עם המסגרת קריסטל הזאת?

פורסם

זה כמו המסכי מחשב המבריקים, אתה רואה השתקפויות דרך המסך.

פשוט לא נוח...

פורסם
  • מחבר

תקשיבו חברים, אני אשמח לעזרה..

נאמר לי שעוד שבועיים מגיע דגם חדש מסדרה 6 של סמסונג..

דגם 610D או משהו כזה. יש לכם מושג מה זה או האם זה יותר טוב מה - A650 FULL HD או לא?

כי אני כבר באמת נהיה מבולבל.. חלק אומרים שה - A610 יותר טוב מה - A650 ואני אשמח אם מישהו כבר יהיה מוכן להסביר לי את ההבדלים בין ה - A610 ל - A650.. האם ה - A650 באמת יותר טוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים