עבור לתוכן

מחפש קירור למעבד QUAD CORE [תקציב עד 300 ש"ח]

Featured Replies

פורסם

היי,

אני כרגע עם קירור סטוק (מאינטל) למעבד Intel Quad Core Q9550 (2.83GHz) (בלי OVERCLOCK), אך הוא מרעיש ואני מעוניין לקנות קירור שקט, איכותי ואמין.

אפשר הצעות?

פרטים (אני נותן הרבה פרטים):

* לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3

* כרטיס מסך Geforce 260 GTX

* ספק ENERMAX PRO82+ 625W

תודה רבה :D

פורסם

מה התקציב? (תוסיף לכותרת)

אתה מתכנן OC ?

איזה מארז יש לך? הגודל משנה?

פורסם
  • מחבר

תקציב לא יודע, אני אראה ואחליט האם לקנות או לא...

מארז: Antec P182-B.

לא מתכנן OC.

פורסם
  • מחבר

תודה אבל לא קיבלתי מוצר אחד, אלא הרבה מוצרים (גם לא קשורים).

אני מדגיש שחשוב השקט..

תודה רבה

פורסם

פותח התרד תוסיף תקציב לכותרת בבקשה (גם אם אתה לא יודע..תוסיף טווח)..

ואם אתה לא מתכנן OC אז FREEZER 7 PRO של AC יספק אותך ועולה באזור ה120+- שקלים..

פורסם
  • מחבר

חשבתי על תקציב, והוספתי, תודה.

איך המאוורר הזה נחשב? שקט? אמין?

אפשר לינקים לביקורות עליו?

תודה רבה

פורסם

אתה מוזמן להריץ חיפוש עליו ולראות ביקורות של משתמשים..שכן הוא מומלץ כאן הרבה..בגלל מחירו ויכולת הקירור..

והוא שקט רק בMAX RPM אפשר לשמוע אותו..יש לך ביקורות עליו בהשוואה לFREEZER EX בסטיקי..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה,

האם המאוורר הזה מגיע על מתג מהירות חיצוני (שהמשתמש קובע את המהירות) או שהוא מתחבר ללוח האם ולוח האם משנה את המהירות שלו לבד?

אפשר עוד הצעות?

פורסם

הוא נשלט מלוח האם..ובגדול אין לך צורך ביותר מהFREZEER 7..בתוספת "קטנה" שי לך את הMUGEN 2 של SCYTHE..

שנשחב לקירור הכי טוב כיום מבינת יחס עלות/תועלת..והוא כמובן שקט..במחירו 200+- שקלים..אבל הוא מסובך יותר להתקנה (דורש פירוק של לוח האם)..

פורסם

מניסין אני יכול להגיד שעם ה-Q9450+Freezer 7 Pro שלי אני לא שומע כלום. אתה צריך לקרב את האוזן כדי לשמוע את הקירור הזה ובכל מקרה אני מאמין שהקירור של הכ.מסך שלך ושאר מאוררים אחרים יעשו רעש חזק יותר

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה, קניתי את ה-FREEZER 7 PRO, אקבל אותו עוד כמה ימים..

ההתקנה מסובכת? אפשר להתקין לבד? (אני לא חדש בתחום, החלפתי ספקים,לוחות אם,מארזים,זכרונות)

פורסם

ההתקנה היא כמו קירור סטוק..תדחף את הפינים על גבי לוח האם עד שתשמע "קליק" וזהו.. ;D

פורסם
  • מחבר

ניסיתי על המחשב הישן (פנטיום 4) להתקין ולהסיר את הקירור וזה עבר בסדר, זה אותו דבר בדיוק?

יש הצעות עם ניקוי המשחה הטרמית?

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים